Tuesday, 2024-05-14, 13.39.36
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  July 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » July » 29 » Dorinel Munteanu: „La meciul Vaslui - Steaua va fi tot regie“
Dorinel Munteanu: „La meciul Vaslui - Steaua va fi tot regie“
09.34.49

Aproape că  nu există meci FC Vaslui - Steaua la care să nu iasă scandal. Roş-albaştrii întâlnesc mâine din nou echipa lui Porumboiu. Din nou la Vaslui şi din nou într-o atmosferă tensionată, accentuată de declaraţiile lui Porumboiu şi Gigi Becali.

Ieri, Dorinel Munteanu, antrenorul care a fost concediat de către patronul vasluian chiar după partida din martie anul curent (scor 0-1, gol Pepe Moreno), a acuzat faptul că ceea ce i s-a întâmplat atunci nu a fost decât rezultatul unei regii bine puse la punct de către Porumboiu. „Am fost curat la acea partidă şi mi-am apărat corect şansele. Nu eu am fost regizorul la acel meci cu Steaua. Porumboiu a regizat totul şi eu am fost sacrificat. O să se facă până la urmă dreptate şi se va afla adevărul. Nu va trece un an...“, a declarat pentru ProSport fostul internaţional român.

„Va veni şi rândul unora să plătească“

Dorinel Munteanu a lăsat să se înţeleagă faptul că şi la întâlnirea care va urma între FC Vaslui şi Steaua de mâine  va fi ceva necurat. „Probabil că şi acum va fi regie. Nu degeaba se fac valuri înaintea acestui joc. Eu le urez baftă jucătorilor vasluieni chiar dacă nu mai am nicio legătură cu ei. Eu am suferit după acel meci cu Steaua, dar va veni rândul adevăraţilor regizori să plătească”, a mai precizat Dorinel Munteanu.

La ultima partidă FC Vaslui - Steaua, disputată în returul campionatului trecut, Porumboiu a acuzat faptul că mai mulţi jucători de la FC Vaslui în frunte cu Dorinel Munteanu nu şi-au apărat corect şansele. Patronul moldovenilor l-a considerat trădător pe antrenorul său după ce a aflat că o discuţie privată avută între ei înaintea meciului cu Steaua a fost apoi destăinuită lui Gigi Becali şi l-a acuzat pe Munteanu că şi-ar fi luat bani prin intermediul lui Aurel Marinescu, membru PNG şi impresarul său.

"Noi ne vedem de treaba noastră şi jucăm numai pe teren. Speculaţii au fost şi vor fi mereu, dar nu ne interesează" - Petre Marin, fundaş Steaua

"Nu ne interesează declaraţiile date de oameni care nu sunt la Steaua" - Valeriu Argăseală, preşedinte Steaua

"De câte ori am jucat cu Steaua a trebuit să schimb echipa. Acum nu cred că voi mai fi nevoit să fac acelaşi lucru pentru că îl am pe Hizo, care este corect" - Adrian Porumboiu, finanţator FC Vaslui

Views: 342 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024