Tuesday, 2024-05-14, 08.14.30
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  July 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » July » 30 » Burdujan: "Vom bate Steaua"
Burdujan: "Vom bate Steaua"
08.20.52

Atacantul Vasluiului, Lucian Burdujan, este convins că niciunul dintre fundaşii Stelei nu va reuşi să-l oprească din drumul spre gol.

Bateţi Steaua?
Ne dorim să luăm toate cele trei puncte. Nu numai pentru că este Steaua. Este prima etapă din acest sezon şi e firesc să facem tot posibilul pentru a debuta cu dreptul. Avem moral bun după calificarea în Cupa UEFA, aşa că va fi un joc viu disputat.

Steaua a bătut AS Roma cu 3-1.
Un meci amical nu seamănă niciodată cu o partidă oficială. Se ştie asta. Steaua este o echipă puternică, dar şi Vasluiul are un lot solid. Avem şi noi obiectivele noastre şi s-a demonstrat că nu poţi şti niciodată rezultatul unui meci de la început.

Ghionea, Goian sau Rădoi. Care te va lua în primire?
Nu mă gândesc la asta. Sunt fundaşi de echipă naţională. Voi încerca să le pun probleme împreună cu colegii mei. Fotbalul este un sport de echipă. Nu poţi face nimic de unul singur. Îmi doresc să marchez pentru a confirma jocul bun făcut cu Neftci.


„Vreau două goluri cu Steaua“


Ţi-e teamă de jocurile de culise?
În România, de cele mai multe ori se vorbeşte mai mult decât se joacă. Eu spun că meciul va fi corect. Cel puţin din partea Vasluiului nu va fi nimic necurat.

Ţi-ai propus 20 de goluri în acest sezon. Vrei să dai primul gol din campionat cu Steaua?

Aş vrea şi două goluri să marchez, nu numai unul. Aş vrea să dau 20 de goluri în acest campionat, dar nici cu 15 goluri nu voi fi supărat la finele campionatului.

Ţi-e teamă de Steaua?

E bine să gândeşti pozitiv. Fotbalul este imprevizibil. Sper să repetăm evoluţia bună din meciul cu Neftci. Nu joci cu Steaua de zece ori într-un sezon, aşa că va trebui să dăm tot ce avem mai bun pe teren.

Cu cine ai vrea să jucaţi în Cupa UEFA?

Nici nu contează. Sunt echipe puternice. Şi Neftci a fost un adversar tare. A scos reprezentantele Sloveniei şi Belgiei din cursă. Ne vom dărui la fiecare joc.

 

"Ne dorim să luăm toate cele trei puncte. Nu numai pentru că este Steaua. Este prima etapă şi vrem să debutăm cu dreptul. Avem moral bun după calificarea în UEFA" - Lucian Burdujan, atacant FC Vaslui


"Un meci amical nu seamănă niciodată cu o partidă oficială. Se ştie asta. Steaua este o echipă puternică, dar şi Vasluiul are un lot solid. Avem forţa să câştigăm" - Lucian Burdujan, atacant FC Vaslui


20 de goluri şi-a propus noul atacant al galben-verzilor, Lucian Burdujan, să înscrie pentru FC Vaslui în acest sezon competiţional, vizând şi titlul de golgheter

Views: 366 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024