Friday, 2024-05-17, 16.26.48
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  September 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » September » 15 » "Am pierdut nemeritat! A fost cel mai bun meci al Vasluiului în acest sezon!"
"Am pierdut nemeritat! A fost cel mai bun meci al Vasluiului în acest sezon!"
09.10.40

În ciuda faptului că FC Vaslui a pierdut meciul cu Dinamo, scor 1-2, Adrian Porumboiu s-a declarat mulţumit de prestaţia jucătorilor antrenaţi de Viorel Hizo. Finanţatorul moldovenilor spune că aceştia au făcut cel mai bun meci din acest sezon şi doar două erori defensive au făcut ca vasluienii să nu obţină măcar un punct.

"Am jucat foarte bine cu Dinamo şi nu am ce să le reproşez jucătorilor. Am făcut cel mai bun joc din acest sezon şi doar două erori în apărare ne-au privat de un rezultat favorabil, pe care îl meritam. Am avut meciul în mâna şi puteam să marcăm pentru 2-0 şi 3-0. Îmi reproşez că am avut o premoniţie care s-a adeverit. Atunci când a ratat Mike (n.r. Temwanjera) a doua ocazie de a marca, mi-am zis că şi un egal ar fi mulţumitor", a declarat Porumboiu la televiziunea gazetei.

Omul de afaceri anunţă că s-a împăcat cu dinamovistul Cristi Borcea şi recunoaşte că "a sărit calul" în duelul verbal cu acesta.

"Cu Borcea m-am împăcat şi mi-am cerut scuze pentru programul de meci, unde apărea o declaraţie de-a mea de acum trei-patru zile. Mi-am cerut scuze public pentru expresiile pe care le-am folosit în conflict. E bine să fim mai temperaţi. El a greşit primul, el a "ridicat piatra", dar şi eu am greşit că i-am răspuns. Am avut şi un arbitru imparţial între noi, Vasile Turcu"

Porumboiu a comentat şi situaţia din finalul partidei de aseară, cănd fundaşul Gabriel Cănu a părăsit terenul de joc accidentat , lăsându-şi echipa să evolueze în inferioritate numerică pentru ultimele minute ale meciului, în care Bratu a înscris golul victoriei pentru Dinamo.

"Cânu mi-a lăsat un gust amar. Ca şi sportiv, mă gândesc că nu ar fi ceva exagerat să strângi din dinţi şi să mai rezişti câteva minute pe teren. În trecut s-a jucat şi cu piciorul rupt şi atunci fotbaliştii nu erau plătiţi aşa bine ca acum. El ne-a lăsat în 10 pentru ultimele minute şi am primit şi gol. Putea macar să rămână în teren", a înceiat acesta.

Views: 363 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024