Tuesday, 2024-05-21, 02.40.21
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  October 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » October » 27 » Porumboiu: „I-am amendat pe antrenori”
Porumboiu: „I-am amendat pe antrenori”
09.41.25

Chiar dacă Adrian Porumboiu a cheltuit în această vară peste opt milioane de euro cu echipa, Vasluiul a pierdut contactul cu plutonul fruntaş al Ligii I. El i-a sancţionat pe oficialii clubului. Vasluiul este tot mai departe de locul cinci. Ce se întâmplă la echipă? Criza de prostie e evidentă. Sunt lucruri pe care le înţeleg cu greu, pentru că jucătorii nu au chiar niciun motiv să se comporte aşa.

Mai prindeţi locul cinci la finele turului?

Este clar că nu ne mai putem clasa pe această poziţie până la finalul turului. Eu le asigur condiţii extraordinar de bune, dar ei m-au dezamăgit. Am început foarte bine sezonul, dar acum suntem ca o echipă de pluton, chiar dacă avem un lot extrem de valoros.

Cine e de vină?
Toată lumea are partea sa de vină. Aşa nu se mai poate. Voi lua măsuri! Toţi sunt plătiţi pentru a face treabă bună la Vaslui. M-am săturat să-i tot dădăcesc.

La ce jucători veţi renunţa în iarnă?

Toţi au contracte pe cel puţin trei ani cu Vasluiul. Nu vreau să renunţ la niciunul dintre jucătorii de acum, dar nici nu-i pot opri în lot pe cei care s-au obişnuit să păcălească fotbalul.

Câţi bani aţi investit în această vară?

Mulţi. Am şi adus jucători de valoare. Am umblat şi la contractele lor. Numai salariile sunt de şase milioane de euro. Bugetul este de 14 milioane de euro. Rezultatele nu sunt însă pe măsura investiţiilor. Este normal să fiu supărat.

Măsuri dure la echipă


I-aţi băgat în şedinţă?
I-am chemat la mine pe cei trei antrenori (n.r. - Viorel Hizo, Dorin Zotincă şi Cristi Dulca) şi am vorbit cu ei aproape o oră. M-a deranjat că au mers cu maşinile personale la Tg. Jiu. Niciunul nu a mers cu autocarul, alături de jucători. Nu suntem la judeţ. Miroase a bătaie de joc ce se întâmplă la echipă.

Au fost amendaţi şi jucătorii?
Cu ei voi face calcule la finele campionatului. Dacă termină mai jos de locul zece, li se va opri din bani. Am avut discuţii individuale cu o parte dintre jucători, să văd ce se întâmplă la echipă. Am mare încredere în ei. Nu cred că vor să piardă o grămadă de bani.

Care este valoarea primelor?
Au contracte ferme, cu bonusuri foarte mari, dacă îşi îndeplinesc obiectivele. Unii dintrei ei îşi pot dubla salariile. Pot ajunge şi la 500.000 de euro. Dacă nu ating obiectivele pe care ni
le-am propus, vor plăti. Este firesc să se întâmple asta. Nu poţi plăti la infinit jucători care mai mult se plimbă pe teren.

Mai sunteţi supărat pe Burdujan şi pe Panait?
În special pe ei. Am spus despre Panait că a jucat slab, iar în presă a apărut cum că el este un jucător de liga judeţeană. Mi s-au pus în gură aceste cuvinte total aiurea. Burdujan a câştigat la Vaslui cât în toată cariera lui şi nu pot accepta ca el să facă figuraţie. Şi Petar Jovanovic se plânge că nu joacă, iar când joacă zici că e o babă şchioapă.

Îl daţi afară pe Hizo?
Nu pot schimba caii de la căruţă acum, când suntem în mijlocul râului. Vom vedea ce se va întâmpla până la finele turului. După ce am bifat cinci victorii, au urmat cinci înfrângeri consecutive. Acum, în mod normal, trebuie să bifăm alte cinci victorii. Am convingerea că echipa poate face maximum de puncte.

Ousmane N’Doye va lipsi şi el din cauza eliminării...
Sunt foarte supărat pe N’Doye. Nu numai că a luat cartonaş roşu la Târgu Jiu, dar el l-a înjurat pe directorul sportiv al echipei, Cătălin Popa, şi a depăşit orice limită. Este inadmisibil aşa ceva. Va fi amendat şi el.


Greu pentru antrenori
Adrian Porumboiu crede că Vasluiul trebuie să se bucure că a avut antrenori ca Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu. „Pe mine mă satisface faptul că pe la Vaslui au trecut antrenorii celor mai mari cluburi din România, Rednic şi Dorinel Munteanu. Pentru mine ce s-a întâmplat la acel meci cu Steaua e de domeniul trecutului. Îi doresc succes lui Dorinel”, a declarat Porumboiu. Finanţatorul vasluienilor spune că Munteanu are posibilitatea de a arăta că e un antrenor mare: „E un moment mai mult decât favorabil pentru el. Când ajungi să pregăteşti Steaua sau altă echipă mare, trebuie să ai o pregătire psihologică foarte bună. La Steaua e greu, pentru că orice rezultat nefavorabil te aruncă în dizgraţie“.




"Este adevărat că am avut şi ghinion. Cânu, Munteanu şi Aliuţă sunt accidentaţi de mai mult timp, dar asta nu scuză cu nimic evoluţia slabă a echipei din ultima vreme."
- Adrian Porumboiu, finanţator FC Vaslui

Views: 367 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024