Monday, 2024-04-29, 04.58.03
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  December 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » December » 8 » Ljubinkovic, cu gândul la Steaua Roşie Belgrad
Ljubinkovic, cu gândul la Steaua Roşie Belgrad
21.16.21

Marko a mai jucat pentru sârbi la juniori şi tineret. Marko Ljubinkovic nu poate uita că Vasluiul a fost foarte aproape de grupele Cupei UEFA şi spune că Slavia Praga era o echipă de bătut.

Viorel Moldovan spune că ai putea pleca de la Vaslui doar dacă un club ar da două milioane de euro...
S-a tot vorbit pe această temă de ceva vreme şi nu cred că e nimic adevărat. Este clar că orice jucător din lumea asta are un preţ, dar nu cred că valorez atâţia bani. E prea mult. Abia s-a încheiat campionatul şi e normal să apară fel de fel de speculaţii.

Ai pleca la Steaua dacă ar veni o ofertă clară?
(Râde...) Eu sunt acum la Vaslui, şi dacă aş avea de ales, mi-aş dori să pot juca la Steaua, dar nu la cea din Bucureşti, ci la cea din Belgrad...

Miodrag Belodedici...
Numele lui stă pus la loc de cinste în istoria Stelei Roşii. A fost unul dintre marii jucători ai acestui club.

Nu te-ai săturat de România?
Nu e simplu să stai departe de casă, dar mi-am asumat şi acest risc atunci când m-am apucat de fotbal. La Steaua Roşie Belgrad am jucat la juniori şi tineret şi este normal să-mi doresc să ajung şi la prima echipă a acestui club. Este un vis al meu. Nu ştiu dacă voi şi ajunge să joc acolo, dar lăsaţi-mă să visez pentru că tot suntem în prag de Sărbători.

Câţi ani ai jucat la Steaua Roşie?
Opt ani. Am luat şi câteva titluri cu echipa de tineret. M-am simţit foarte bine. Steaua Roşie este prima dragoste a mea ca fotbalist şi de aceea nu pot uita acest club. Am jucat şi la naţionala de tineret a Serbiei.

Să ştii că Dorinel Munteanu te vrea în Ghencea...

De la Dorinel Munteanu am învăţat foarte multe. Cât a fost antrenorul meu la Vaslui, mi-a dat o mai mare libertate în joc. Apăream mai mult la finalizare. Am dat 16 goluri şi pot spune că am avut un sezon de excepţie. Sunt convins că el nu se gândeşte acum decât la meciul cu Fiorentina.

„Vasluiul este un club cu pretenţii“

V-a obosit Cupa UEFA?
Nu avem voie să ne văităm. Noi am vrut să ne calificăm în Cupa UEFA. A fost foarte frumos, dar am pierdut ca fraierii calificarea în grupele Cupei UEFA. Nu ştiu dacă o să ne mai întâlnim cu o asemenea posibilitate. I-am avut în mână pe cei de la Slavia Praga. Acum, trebuie să o luăm de la capăt. Mergem pe două fronturi.

Mai aveţi două meciuri până la finala Cupei României. Poate lua Vasluiul acest trofeu?
Dacă tot am ajuns până aici nu văd de ce nu ne-am gândi şi la acest trofeu. Ar fi o încununare a muncii noastre, câştigarea unui trofeu pentru Vaslui. Am arătat că suntem o echipă puternică. Clujul a fost prima echipă care a dat semnalul că nu numai echipele din Bucureşti pot face performanţă. Au urmat Vasluiul, Urziceniul şi Timişoara. Mai sunt şi alte echipe din Liga I care dau fiori echipelor din Bucureşti.

Jucătorii Vasluiului nu sunt vinovaţi pentru parcursul mai slab din campionat?
Noi suntem principalii vinovaţi. Cu Viorel Hizo am avut momente frumoase, dar asta e viaţa antrenorilor. Tot timpul sunt cu valiza făcută. Nimeni nu te acceptă la vreun club dacă nu ai rezultate. Aşa este şi pentru noi, jucătorii. Mai ales când joci la un club cu pretenţii. Nu te ridici la nivelul dorit, eşti pus pe lista de transferuri.


„Se putea şi mai mult“
Mijlocaşul vasluienilor, Marko Ljubinkovic, s-a arătat nemulțumit de prestația echipei sale în prima parte a campionatului. „Puteam mult mai mult. Am pierdut puncte prea uşor pe propriul teren. Puteam fi mult mai sus în clasament“, a declarat fotbalistul sârb al galben-verzilor.



Sunt acum la Vaslui, şi dacă aş avea de ales, mi-aş dori să pot juca la Steaua, dar nu la cea din Bucureşti... - Marko Ljubinkovic, mijlocaş FC Vaslui



La Steaua Roşie Belgrad am jucat la tineret şi este normal să-mi doresc să ajung şi la prima echipă a acestui club. - Marko Ljubinkovic, mijlocaş FC Vaslui



4 goluri a marcat Ljubinkovic pentru FC Vaslui în prima parte a campionatului

Views: 342 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024