Thursday, 2024-04-25, 22.06.58
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  December 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » December » 30 » Viorel Moldovan: "Ne dorim mult să luam Cupa!"
Viorel Moldovan: "Ne dorim mult să luam Cupa!"
22.57.38

Neînvins de când a venit la Vaslui, Viorel Moldovan are planuri mari pentru returul campionatului. Tehnicianul a vorbit pentru ProSport despre ceea ce vrea să realizeze după pregătirea din această iarnă.

În plină criză financiară, Vasluiul a transferat doi jucători...
Şi doi jucători de mare valoare, să ştiţi! Pe Akakpo îl ştiam de mai mult timp. L-a vrut şi Rapidul în urmă cu un an şi jumătate. Este un fundaş care poate evolua la fel de bine atât în centrul apărării, cât şi pe banda dreaptă. La 21 de ani, are viitorul în faţă. A demonstrat că poate juca la un nivel înalt. Pe Milisavijevic m-am dus să-l văd la câteva partide în campionatul Macedoniei. M-a convins şi l-am adus la Vaslui. Este mijlocaş de bandă stânga, iar anul trecut a fost desemnat cel mai bun jucător din campionatul Macedoniei.

Vor juca titulari?
Sunt peste ce am eu la Vaslui în acest moment. Am făcut aceste două achiziţii nu pentru că aş fi nemulţumit de Buhuş sau de mijlocaşii stânga pe care îi am, ci pentru că vreau să dublăm toate posturile. Vreau să fac performanţă la Vaslui, am un lot bun acum, dar numeric nu este ceea ce îmi doresc.

Ce obiectiv ţi-ai propus pentru retur?

Îmi doresc enorm ca elevii mei să joace un fotbal plăcut ochiului, degajat, eficient, lipsit de rigiditate. Pentru asta trebuie să muncim mult. Eu am o vorbă sfântă: paşi mărunţi, viaţă lungă.

Având în vedere că eşti la prima ta experienţă ca principal la o echipă, urmezi modelul vreunui antrenor cu care ai lucrat pe când erai jucător?

Am lucrat de-a lungul timpului cu mari antrenori. Am învăţat de la toţi câte ceva, dar nici în ruptul capului nu vreau să-l copiez pe vreunul! Eu am filozofia mea şi voi face tot posibilul să mi-o impun.

Puteţi lua Cupa?

Ne dorim mult să câştigăm acest trofeu, dar şi să ne clasăm pe locul cinci în campionat. Vasluiul este un club cu pretenţii.

Ce program are echipa în 2009?

Reunirea va avea loc pe 9 ianuarie. Ne vom antrena câteva zile la Vaslui, după care vom pleca în două cantonamente în Portugalia şi în Turcia. Vom disputa mai multe jocuri de verificare pentru a fi în formă încă de la primul meci din retur, cel cu Steaua, când sper să producem o surpriză...

Views: 450 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024