Friday, 2024-04-19, 14.00.04
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  February 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2009 » February » 3 » Moldovan: "Ne erau INUTILI"
Moldovan: "Ne erau INUTILI"
09.37.41

Viorel Moldovan spune că echipa sa a făcut pregătire foarte bine în cantonamentul din Portugalia, chiar dacă a pierdut ambele amicale.

Eşti mulţumit de cum s-au comportat elevii tăi?
Nu am ce să le reproşez. Au arătat că au caracter şi s-au înhămat la treabă. Chiar dacă vremea nu a fost cu noi, pentru că a plouat non-stop în cele două săptămâni în care am stat acolo, noi ne-am făcut treaba.

Urmează Antalya...
În Turcia jucăm mai multe meciuri şi vom încerca să ne axăm asupra echipei de bază. Sunt supărat că în România pauza este mult prea mare. La cum este vremea, am putea juca turul până aproape de Crăciun, iar returul să înceapă la sfârșitul lui ianuarie. Sistemul este prost făcut, dar sper să se schimbe ceva.

De ce ai renunţat la Aliuţă, Petar Jovanovic şi Nemanja Jovanovic?
Pentru că nu mai făceau parte din planurile mele. S-au antrenat bine, nu am avut ce să le reproşez, dar Vasluiul are obiective mari şi cei trei, din punctul meu de vedere, nu puteau aduce un plus, nu ne erau utili.

Asta a fost singura cauză a „divorţului“ de ce trei?
Cei doi Jovanovic plus N Doye sunt jucători extracomunitari. Noi am mai luat în această iarnă trei fotbalişti extracomunitari şi eu am pariat pe aceştia. N Doye a plecat la Dinamo, iar cei doi Jovanovic au fost puşi pe lista de transferuri. Şi eu am trecut prin astfel de lucruri şi ştiu că nu e plăcut, dar piaţa de transferuri este liberă. Unii pleacă, alţii vin.

Aliuţă a spus că procedura nu a fost corectă...

Este normal ca el să fie supărat, dar eu am fost cinstit cu el şi i-am spus totul în faţă. La fel am procedat şi cu ceilalţi fotbalişti la care am renunţat. Eu am nişte obiective la Vaslui şi am mână liberă să-mi aleg lotul. Nimeni nu se bagă peste mine.

Mai vrea întăriri

Cum s-au prezentat noile achiziţii?
Lopez, Pavlovic, Akakpo și Milisavljevic s-au integrat deja în program şi s-a văzut că sunt valoroşi. Aveam nevoie de ei şi sper să ne arătăm colţii în campionat, avem nevoie de rezultate.

Mai vin şi alţi jucători?
Suntem în discuţii pentru aducerea unui fundaş central, a unui atacant, dar şi a unui mijlocaş. Vom vedea ce se va întâmpla în următoarele zile, dacă se rezolvă sau nu.

Se aude că Vali Badea este aproape de Vaslui...
Eu nu ştiu nimic. Poate ştie domnul Porumboiu mai multe. Badea trece printr-o perioadă nefastă a carierei, dar e un fotbalist cu potenţial.

6 partide de verificare va disputa Vasluiul în cantonamentul din Antalya, care va începe astăzi

Views: 473 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024