Tuesday, 2024-04-16, 15.17.41
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  February 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2009 » February » 17 » „Jucătorii s-au autoexclus”
„Jucătorii s-au autoexclus”
09.45.14

Viorel Moldovan îşi motivează decizille luate în această iarnă şi spune că FC Vaslui este pregătită să bată Steaua în prima etapă din retur.

Lucian Burdujan a fost pus pe lista de transferuri. De ce?
Burdujan, la fel ca şi Hăisan, s-a autoexclus.  Lucian a fost pus pe lista de transferuri pentru că a avut un comportament necuviincios faţă de câteva persoane din stafful tehnic şi administrativ, lucru pe care eu nu pot să-l tolerez. Am discutat mult cu el, am vrut să-l ajut, dar de când sunt eu în fotbal nu am văzut un comportament aşa de urât la un jucător. Strica atmosfera grupului şi am căzut de comun acord că e mai bine să plece.

Cu Hăisan ce s-a întâmplat?
Hăisan a spus că vrea să plece de la echipă, apoi a venit şi a spus că vrea să rămână. Îi era gândul doar la plecare şi nu mi-a plăcut nici modul în care s-a prezentat la antrenamente. A intrat şi în conflict cu antrenorul de portari (n.r. - Ion Mangeac) şi am hotărât să încheiem colaborarea.

Mai există cale de împăcare?
Nici vorbă. Dacă nu îşi vor găsi echipe, se vor antrena la echipa a doua a clubului.

De ce ai renunţat la Aliuţă, Panait, Petar Jovanovic şi Nemanja Jovanovic?
Pentru că nu mai făceau parte din planurile mele de viitor. S-au antrenat bine, nu am avut ce să le reproşez din punctul ăsta de vedere, dar Vasluiul are obiective mari şi cei patru, din punctul meu de vedere, nu puteau aduce un plus echipei.

„Mergem să batem Steaua!“

Cum s-au prezentat noile achiziţii?
Lopez, Pavlovic, Farkaş, Kirovski, Zubar, Akakpo, Milisavljevic s-au integrat repede, s-a văzut că sunt valoroşi. Aveam nevoie de ei şi sper să ne arătăm colţii încă de la început, pentru că în campionat avem nevoie de rezultate.

A căzut transferul lui Madouni?

Da. A avut ceva probleme medicale şi am renunţat la el. Suntem acoperiţi în defensivă, chiar dacă Madouni nu va mai veni.

E pregătită echipa pentru meciul cu Steaua?
Aşteptăm cu nerăbdare debutul returului. Mai sunt de pus câteva detalii la punct în ceea ce priveşte relaţiile de joc şi omogenitatea, dar mergem la Steaua să câştigăm şi să facem un joc bun.

 

8 este numărul jucătorilor la care a renunţat Viorel Moldovan în această iarnă: Aliuţă, P. Jovanovic, N. Jovanovic, Neagu, Matei, Panait, Burdujan şi Hăisan

375 de mii de euro va primi Moldovan în cei doi ani şi jumătate de contract la FC Vaslui

 

”S-a văzut că noii jucători sunt valoroși. Suntem pregătiți să ne arătăm colții în retur ”, Viorel moldovan, antrenor FC Vaslui

Views: 444 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024