Friday, 2024-04-19, 12.52.18
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  February 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2009 » February » 21 » "Putem bate Steaua"
"Putem bate Steaua"
12.00.02

Finanţatorul vasluienilor, Adrian Porumboiu, vrea cu orice preţ ca echipa sa să debuteze cu dreptul în retur, chiar dacă Vasluiul va juca în Ghencea, cu Steaua.

„Mergem în Ghencea să luăm trei puncte. Nu ştiu dacă Steaua se teme de noi, însă putem bate în prima etapă. Noi ne-am întărit în această iarnă, aşa că avem aşteptări mari. Cu lotul actual facem faţă şi în cupele europene”, a spus Porumboiu.

Şi antrenorul Viorel Moldovan este convins că echipa sa poate câştiga cu Steaua: „Mă gândesc la meciul cu Steaua încă de la terminarea turului. Simt că vom face un meci mare. Putem bate Steaua. Am spus de atâtea ori că nu există echipă invincibilă în campionatul nostru, aşa că nu cred că o victorie a noastă în Ghencea ar trebui catalogată ca o surpriză.”

Fostul internaţional crede că va realiza obiectivul impus de conducere, şi anume clasarea pe un loc de Cupa UEFA la finalul sezonului. „S-au schimbat multe la Vaslui, e o echipă nouă, vreau să construiesc o formaţie ambiţioasă, performantă şi să obţinem ceea ce ne-am propus: calificarea în Cupa UEFA. E un obiectiv realizabil. Trebuie să confirmăm aşteptările. Muncim mult pentru a îndeplini acest obiectiv. Sper să fim surpriza plăcută a returului, nu numai eu şi băieţii, ci şi patronul. Vreau ca la finalul returului să fim calificaţi în Cupa UEFA. E prea devreme să mă gândesc la altceva”, a explicat acesta.

Caută încă un portar


Tehnicianul Vasluiului, Viorel Moldovan, a recunoscut ieri că FC Vaslui caută un înlocuitor pentru portarul Cristian Hăisan, care a fost trimis la echipa a doua a clubului. „Nu mai are rost ca Hăisan să vină la echipă. Prin ceea ce mi-a arătat, nu m-a convins că poate fi înlocuitorul lui Kuciak. De aceea, căutăm un portar care să fie bun, care să creeze concurenţă pe post”, a spus Viorel Moldovan. Printre portarii aflaţi în vizor se află Marius Popa, de la Poli Timişoara, şi Massimo Schena, de la Ancona B.

"Simt că putem face un meci mare. Nu există echipă invincibilă în campionatul nostru, deci o victorie a noastră în Ghencea nu ar trebui catalogată o surpriză" - Viorel Moldovan

Views: 403 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024