Friday, 2024-04-19, 19.15.31
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  March 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2009 » March » 11 » "Galben-verzii" vor trei puncte de la Bistrita
"Galben-verzii" vor trei puncte de la Bistrita
10.11.33

Jucãtorii lui FC Vaslui pregã tesc cu mare atentie disputa de sâmbãtã, de la Bistrit a, cu Gloria lui „tata Jean“. Meciul se anuntã dificil, din cel putin douã motive: avantajul terenului propriu si marea dorintã a gazdelor de a câstiga, având în vedere situatia precarã pe care o au în acest moment în clasament. De fapt, un succes în fata Vasluiului ar însemna, pentru elevii lui Ioan Ovidiu Sabãu, o adevãratã gurã de oxigen, în perspectiva salvãrii de la retrogradare. Cum vasluienii tintesc Europa si au demonstrat de atâtea ori cã „nu au mamã, nu au tatã“, este de presupus cã în inima Ardealului se va da o luptã pe viatã si pe moarte pentru punctele puse în joc. Tocmai din aceste considerente elevii lui Moldovan se pregãtesc cu mare asiduitate. La antrenamentul de ieri dimineatã, toti jucãtorii au arãtat un tonus de competitie ridicat si o mare dorintã de a se impune.

„Avem un potential enorm“

Viorel Moldovan asteaptã mult mai mult de la echipa pe care o pregãteste. Desi a scos un punct pretios în Ghencea si a învins fãrã dubii Iasul, el sperã ca trupa sa sã evolueze si mai bine de la meci la meci. „Sper sã crestem în continuare. Avem potential si cred în calitatea jucãtorilor de care dispun. Am convingerea cã ne putem impune la Bistrita. Avem mare nevoie de cele trei puncte“, spune Moldogol.

Fair-play-ul lui Milos Pavlovic

Mijlocasul lui FC Vaslui are valoare, însã a demonstrat cã dispune si de mult fair-play. „Cu Steaua puteam fi eliminat, dupã cotul administrat lui Bogdan Stancu. Desi nu am vrut sã lovesc, a fost o imprudentã din partea mea. Cu Iasul, însã, nici atât nu a fost. Brãnet s-a lovit de mine iar cu Plesca ne-am ciocnit cap în cap iar eu am fost mai tare. Nu a fost nici cea mai micã intentie din partea mea de a-i lovi. Îmi cer scuze celor trei“, a declarat Milos Pavlovic.

Views: 979 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024