Friday, 2024-04-26, 14.40.26
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  March 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2009 » March » 14 » „Retur de foc!“
„Retur de foc!“
11.12.17

Marko Ljubinkovic îşi doreşte să joace din nou în Cupa UEFA, dar pentru asta sunt necesare cât mai multe puncte din deplasare, inclusiv peste două săptămâni de la CFR Cluj. Însă primul pas spre atingerea ţelului îl constituie victoria în meciul de la Bistriţa.

Bateţi la Bistriţa?

Suntem obligaţi. Suntem la minus unu în clasamentul adevărului. Pentru a ajunge în cupele europene, trebuie să fim pe plus la punctele aduse din deplasare. Nu va fi un meci uşor cu Gloria, dar dacă ne respectăm, nu ar trebui să avem probleme.

E mai puternică echipa Vasluiului decât în tur?

Eu cred că da. S-au făcut investiţii majore şi este normal ca toată lumea să aştepte rezultate mari de la Vaslui. Ne dorim să jucăm şi anul acesta în cupele europene. Avem forţa să prindem locul cinci în clasament, dar şi să câştigăm Cupa României.

Treceţi de Urziceni?
Avem de luat o revanşă în faţa Urziceniului. Ne-a bătut în turul campionatului fără drept de apel la Vaslui şi nu am uitat acea înfrângere nici acum. Consider că avem cel mai greu meci din sferturile de finală. Poate era mai bine cu Dinamo sau Rapid decât cu Urziceniul. Dan Petrescu antrenează o echipă tare incomodă, dar sper să trecem în semifinale.

Care sunt cei mai tari adversari ai Vasluiului în cursa pentru Europa?

Unirea Urziceni, Poli Timişoara, Craiova, Rapid, FC Braşov, FC Argeş sunt echipe puternice cu care ne vom lupta pentru un loc european. Va fi cel mai disputat retur din ultimii ani. Dacă vă uitaţi la clasament, o să vedeţi că toate echipele de la locul 11 în sus au şanse reale de a prinde un loc european.

„Vidic vrea să dea gol cu românia“

Marko Ljubinkovic a vorbit şi despre cel mai bun prieten al său, Nemanja Vidic, care i-a spus că vrea să marcheze şi împotriva României. „Îl sun după fiecare reuşită a sa din campionat sau din Liga Campionilor. Am vorbit mai mult în ultima vreme, pentru că a marcat destul de des pentru un fundaş. Ştie că la Constanţa va fi un meci greu, dar mi-a spus că este într-o formă bună şi ar vrea să dea gol“, a declarat Ljubinkovic.

4 goluri a marcat mijlocaşul sârb al Vasluiului în acest sezon, cu Steaua, Poli Iaşi, Gaz Metan Mediaş şi CS Otopeni

Views: 735 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024