Friday, 2024-04-19, 16.12.54
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  March 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2009 » March » 17 » „Nu ne temem de nimeni“
„Nu ne temem de nimeni“
09.43.07

După victoria clară de la Bistriţa, scor 3-0, finanţatorul Adrian Porumboiu speră ca jucătorii Vasluiului să-şi continue marşul spre podium.

„Nu ne sperie nicio echipă din România. Dacă vom fi puternici, vom urca, dacă vom fi slabi, ne vor înghiţi nisipurile de la mijlocul clasamentului. Acest urcuş se va termina cu siguranţă cu o participare în grupele Europa League. Sper să nu mă înşel. Am investit cel mai mult în transferuri. Vreau şi în acest an să aducem puncte României. Sper ca jucătorii mei să nu fie cu picioarele în tavan şi să rămână la fel de concentraţi şi în continuare”, a spus Porumboiu, care îl laudă pe antrenorul Viorel Moldovan pentru jocul prestat de Vaslui în primele trei etape ale returului. „Noi evoluăm din ce în ce mai bine şi aştept să jucăm şi mai bine. Viorel Moldovan e un profesionist şi îşi face treaba. Sunt foarte mulţumit de el. Şi echipa joacă altceva. Noi nu venim să ne punem pe două rânduri şi să dăm cu mingea în tribune. E o echipă valoroasă Vasluiul şi încă nu se exprimă la ce aşteptăm eu şi Viorel să joace”, a menţionat finanţatorul grupării moldovene.

„Urziceniul e peste Dinamo sau Rapid!“


Adrian Porumboiu nu a uitat să vorbească şi despre adversarul din sferturile de finală ale Cupei României. Acesta crede că Unirea Urziceni are valoare mai mare decât Dinamo şi Rapid. „Toate echipele pe care le puteam întâlni în Cupa României sunt valoroase. Ne gândim la Cupă aşa cum se gândesc şi celelalte şapte adversare. Ne dorim Cupa, dar este mult până departe, pentru că întâlnim cele mai bune formaţii din România şi trebuie să fim foarte atenţi. Unirea Urziceni este peste Dinamo sau Rapid ca valoare. Spun asta pentru că unii s-au bucurat când au văzut cu cine am picat la tragerea la sorţi. Va fi un meci foarte dificil”.


"Avem şapte puncte din nouă şi sunt mulţumit. Echipa va creşte şi vom obţine rezultate şi mai bune"
- Viorel Moldovan, antrenor FC Vaslui

Views: 716 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024