Friday, 2024-04-19, 16.47.06
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  July 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » July » 10 » "Fără butoane, echipele din Bucureşti ar fi sub Vaslui"
"Fără butoane, echipele din Bucureşti ar fi sub Vaslui"
21.16.28

Adrian Porumboiu a fost în cantonamentul din Germania şi a urmărit antrenamentele echipei sale. 

Mulţumit de ce aţi văzut la echipă?
Am fost şi la două meciuri de pregătire şi echipa s-a mişcat bine. Cu Beitar Ierusalim, o echipă cu şanse pentru grupele Ligii Campionilor, am dominat jocul. Pe final am pierdut. Cu Metalurg Doneţk am câştigat cu 2-0.

Care este obiectivul pentru campionatul acesta?

Avem un lot destul de puternic şi în sezonul următor avem ca obiectiv clasarea în primele 5 locuri. Vom încerca să avem şi un parcurs cât mai lung în cupele europene.

Nu v-aţi propus cam mult?

Dacă nu ar avea butoanele şi infrastructura bine puse la punct, echipele din Bucureşti ar fi sub grupările din provincie. S-a investit mult şi la cluburile din afara Capitalei. Se vrea performanţă adevărată şi o să vedeţi că va fi un campionat disputat.

Aţi reuşit să faceţi ce v-aţi propus până acum la echipă?

În mare parte, da. Acum câţiva ani nimeni nu visa ca Vasluiul să aibă o echipă în Liga I. De cupele europene nici atât. Suntem pe un drum bun. A trebuit ca aproape la finalul fiecărui sezon să schimb echipa, dar a fost mai bine aşa.

Cât aţi cheltuit pe transferuri până acum?

Peste două milioane de euro. Din punct de vedere financiar echipa nu are probleme. Jucătorii au salarii dintre cele mai mari pentru a nu se simţi inferiori din acest punct de vedere faţă de cei care joacă la echipele mari.

Vine şi Vranjkovic?
Nu s-a pus problema ca jucătorul să vină la Vaslui, pentru că noi am închis deja lista transferurilor. În primul rând că nu prea mai avea loc, şi în al doilea rând pentru că am trimis deja lista la UEFA.

Şi N’Doye, nu mai vine...
A fost suspendat pe termen nelimitat şi amendat cu 20.000 de dolari. Mai are contract cu Vasluiul încă doi ani şi jumătate şi nu are cum să joace în altă parte.

Treceţi de Intertoto?

Nu va fi simplu. Am fost la meciul tur dintre belgienii de la Beerschot şi Neftci Baku din Azerbaidjan. S-a încheiat 1-1, dar cred că azerii vor merge mai departe.

Vă temeţi de cei de la Neftci?
Au o echipă bună, cu o statură impozantă. Îl au ca antrenor pe fosta glorie a lui Dinamo Kiev, Demianenko. Se vede stilul pe care l-a învăţat de la Lobanovski.

Sunt şanse cu azerii?
Calificarea în Cupa UEFA este primul pas pentru a începe cu dreptul. Dubla manşă din Intertoto înseamnă pentru Vaslui şi debutul european.

În prima etapă din campionat întâlniţi Steaua...
Este clar că ne dorim să câştigăm cât mai multe puncte. Nu ne dorim să câştigăm doar cu Steaua. Ne gândim să batem şi la Iaşi în etapa a doua, iar apoi punctele să curgă. Nu va fi simplu de realizat, dar suntem încrezători.

"Credeţi că eu mai investeam dacă fotbalul nostru nu se îndrepta spre un făgaş normal? Nu vreau nici să intru în politică şi nici să fiu primar. Îmi doresc să aduc bucurie vasluienilor" - Adrian Porumboiu, finanţator FC Vaslui

"Cei de la Neftci Baku au o echipă bună. Îl au ca antrenor pe fostul mare jucător al lui Dinamo Kiev, Demianenko. Se vede stilul pe care l-a învăţat de la Lobanovski"

"Dacă nu ar avea butoanele şi infrastructura bine puse la punct, echipele din Bucureşti ar fi sub grupările din provincie"

6
milioane de dolari reprezintă salariile jucătorilor de la Vaslui: patru milioane pentru jucători, iar restul la bugetul de stat

15 milioane de dolari este bugetul pe care Adrian Porumboiu l-a stabilit pentru noul sezon

Views: 625 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024