Friday, 2024-04-26, 02.36.19
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  July 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » July » 12 » Afară din Intertoto cu Vaslui!
Afară din Intertoto cu Vaslui!
21.32.17

Cu doar o săptămână înaintea debutului european al Vasluiului, oficialii de la Pandurii provoacă un nou scandal şi cer ca echipa lui Porumboiu să fie scoasă din Cupa Intertoto.

Preşedintele gorjenilor, Marin Condescu, speră într-o soluţionare favorabilă a acestui caz la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Laussane, unde a fost depus un memoriu prin care cer depunctarea formaţiei moldovene. Interesant este că Pandurii nu au nimic de câștigat de pe urma acestui demers. Cum Vasluiul a terminat campionatul cu un punct în plus față de Oțelul, pierderea meciului cu Pandurii la masa verde ar duce implicit și la pierderea locului din Cupa Intertoto, în favoarea gălăţenilor.

În cazul în care Vasluiul pierde meciul la masa verde, va pierde și locul din Cupa Intertoto în favoarea Oţelului. „Vasluiul a încălcat regulamentul, folosind șase extracomunitari. Am făcut contestaţia în termen, dar, cu toate astea, nu ni s-a dat dreptate. Comisiile erau obligate să se autosesizeze. Cred că ni se va da dreptate la TAS. Sper să nu fie prea târziu”, a declarat Condescu. Comisiile de litigiu ale FRF au respins memoriul depus de Pandurii Târgu Jiu. Replica lui Adrian Porumboiu a venit imediat: „Acest individ este un caz unic în lume, pentru că, în aceeaşi secundă, poate fi împărat şi proletar.

Este şef de echipă, dar şi de sindicat. Ce treabă are el cu Intertoto? Să-şi vadă de echipa lui!”. Preşedintele Oţelului, Marius Stan, crede şi acum că echipa sa a fost scoasă pe nedrept din Cupa Intertoto: „Nu trebuia să ni se dea meci pierdut cu 3-0 la masa verde în faţa Vasluiului! Am fost scoşi aiurea din Cupa Intertoto. Oţelul merita să fie în Europa”.

"Vasluiul a încălcat regulamentul. Comi­siile erau obligate să se autosesizeze. Au folosit şase extraco­munitari. Cred că ni se va da dreptate la TAS" - Marin Condescu, preşedinte Pandurii Tg. Jiu

"Nu trebuia să ni se dea meci pierdut cu 3-0 la masa verde în faţa Vasluiului. Am fost scoşi aiurea din Intertoto" - Marius Stan, preşedinte Oţelul Galaţi

5 este numărul maxim de extracomunitari care pot fi folosiţi în teren concomitent conform regulamentelor FRF

Views: 605 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024