Friday, 2024-04-26, 08.59.08
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  July 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » July » 14 » Porumboiu vrea fotbal‑spectacol!
Porumboiu vrea fotbal‑spectacol!
11.59.01

Finanţatorul Vasluiului, Adrian Porumboiu, îşi doreşte ca echipa sa să facă spectacol în noul sezon competiţional. Şeful "galben-verzilor" a mers pentru cîteva zile şi în cantonamentul din Germania al echipei sale, unde a fost încîntat de noile achiziţii.

"Am fost şi la două meciuri de pregătire şi echipa s‑a mişcat bine. Cu Beitar Ierusalim, o echipă cu şanse pentru grupele Ligii Campionilor, am dominat jocul. Pe final am pierdut. Cu Metalurg Doneţk am cîştigat cu 2‑0", a declarat Porumboiu, care îşi doreşte un parcurs cît mai lung în cupele europene. "Avem un lot destul de puternic şi în sezonul următor avem ca obiectiv clasarea în primele cinci locuri. Vom încerca să avem şi un parcurs cît mai lung în cupele europene", a completat şeful vasluienilor. Acesta mai susţine că fără butoane echipele din capitală ar fi sub FC Vaslui. "Dacă nu ar avea butoanele şi infrastructura bine puse la punct, echipele din Bucureşti ar fi sub grupările din provincie. S‑a investit mult şi la cluburile din afara capitalei. Se vrea performanţă adevărată şi o să vedeţi că va fi un campionat disputat", a afirmat Adrian Porumboiu.

Vasluiul a făcut în această vară achiziţii de peste două milioane de euro, iar finanţatorul "galben‑verzilor" şi‑a propus să cheltuie în noul sezon peste 14 milioane de euro. "Din punct de vedere financiar echipa nu are probleme. Jucătorii au salarii dintre cele mai mari, pentru a nu se simţi inferiori din acest punct de vedere celor care joacă la echipele mari", a mai spus patronul vasluienilor, care infirmă faptul că Vranjkovic ar veni la Vaslui: "Nu s‑a pus problema ca jucătorul să vină la Vaslui, pentru că noi am închis deja lista transferurilor. În primul rînd că nu prea mai avea loc şi în al doilea rînd pentru că am trimis deja lista la UEFA".

Porumboiu are mari emoţii înainte de startul în Intertoto, însă are încredere în Viorel Hizo că va găsi soluţia ca echipa sa să ajungă în UEFA. "Nu va fi simplu. Am fost la meciul tur dintre belgienii de la Beerschot şi Neftci Baku din Azerbaidjan. Azerii (n.r. – pe care vasluienii îi vor întîlni în ultimul tur al Cupei UEFA Intertoto) formează o echipă bună, cu o statură impozantă. Îl au ca antrenor pe fosta glorie a lui Dinamo Kiev, Demianenko. Se vede stilul pe care l‑a învăţat de la Lobanovski. Calificarea în Cupa UEFA este primul pas pentru a începe cu dreptul. Dubla manşă din Intertoto înseamnă pentru Vaslui şi debutul european", a conchis patronul lui FC Vaslui

Views: 435 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024