Saturday, 2024-04-20, 00.16.57
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  July 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » July » 16 » FC Vaslui şi-a prezentat achiziţiile
FC Vaslui şi-a prezentat achiziţiile
16.44.35
Adrian Porumboiu a prezentat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, cele opt achiziţii din această vară, Duşan Kuciak, Gabriel Cînu, Dănuţ Munteanu, Neven Markovici, Marian Aliuţă, Stanislav Genchev, Nemanja Jovanovici şi Lucian Burdujan.

Finanţatorul galben-verzilor l-a catalogat pe Kuciak drept "un adevărat portar, cu experienţă internaţională", iar pe Lucian Burdujan şi Nemanja Jovanovici ca "viitoarele guri de foc ale Vasluiului".

A urmat apoi Aliuţă, pe care Adrian Porumboiu l-a lăudat intens: "Marian nu mai are nevoie de prezentare. O să aibă cel puţin două sezone de excepţie la Vaslui. Sunt convins că îşi va cuceri statutul de dinainte, cînd era un obişnuit al echipei naţionale. Este pariul meu pentru anul acesta. Va atinge apogeul carierei sale şi va demonstra că are forţă şi talent". Despre Dănuţ Munteanu şeful grupării moldave a spus că nu este prima dată cînd îşi propune să-l aducă la Vaslui: "Mi l-am dorit şi acum doi ani, dar nu e prea tîrziu niciodată.
Munteanu va fi unul din stîlpii apărării noastre în sezonul viitor, cînd ne propunem o clasare în primele cinci locuri din Liga I".

Şi tehnicianul galben-verzilor, Viorel Hizo, se declară mulţumit de noile achiziţii: "Am adus la Vaslui exact ce trebuia echipei. Sunt jucători cu caracter, care ne vor permite să facem performanţă. Nu am mai acceptat nici un jucător în probe fiindcă nu mai suntem o echipă de pluton. Nu ne este teamă de cei din Baku, cu care vom juca în Intertoto, dar trebuie să ne luăm toate măsurile pentru a intra în Cupa UEFA.

Lucian Burdujan îi asigură pe fanii vasluieni că va face tot posibilul pentru a deveni golgheterul Ligii I, în sezonul viitor: "Am venit la Vaslui pentru că aici se doreşte performanţă. Vreau să devin golgheterul campionatului şi să revin la forma bună pe care am avut-o în trecut, sau poate chiar mai sus"
 
LOT DE JUCĂTORI FC VASLUI:

PORTARI: Duşan Kuciak (MSK Zilina), Cristian Hăisan
FUNDAŞI: Dănuţ Munteanu (Unirea Urziceni), Gabriel Cânu (Poli Timişoara), Neven Markovic (FK Rad), Bogdan Panait, Silviu Bălace, Dorian Andronic, Bogdan Buhuş
MIJLOCAŞI: Adrian Gheorghiu, Marko Ljubinkovic, Denis Zmeu, Petar Jovanovic, Marian Aliuţă (Poli Timişoara), Stanislav Genchev (Litex Loveci).
ATACANŢI: Nemanja Jovanovic („U” Cluj), Lucian Burdujan (Rapid), Marius Matei, Milorad Bukvic, Mike Temwanjera, Vasile Buhăescu, Răzvan Neagu

 

 



Prezentare achizitii FC Vaslui 2008/2009
Views: 495 | Added by: Admin | Rating: 5.0/1 |
Total comments: 1
1 T0rR3s9  
0
tare..ce echipa avem roll love bv porumboiule...ai dare de mana..yo unu personal te apreciez..bv tzie hai fc vaslui

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024