Thursday, 2024-03-28, 18.52.16
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  July 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » July » 18 » Avancronica meciului Neftci Baku - FC Vaslui
Avancronica meciului Neftci Baku - FC Vaslui
20.50.21
Intalnirea de maine dintre Neftci Baku si FC Vaslui va fi condusa de un trio de arbitri din Rusia, cu Iury Baskakov la centru. Partida se va disputa de la ora 19:00, ora Romaniei, 21:00 in Azerbaidjan, pe stadionul Republican "Tofig Bakhramov", care are o capacitate de 30.000 de locuri. Lotul lui Neftci este format din jucatori sarbi, moldoveni, rusi, ucrainieni, georgieni dar si din internationali azeri cum ar fi Sadygov, Aliyev, Abbasov, Mahammadov, Mamedov sI Allaherdiev, ultimul autorul golului din returul cu belgienii de la Germinal Beershoot.
 
Plecati ieri dupa amiaza cu un charter de pe Aeroportul din Bacau jucatorii lui FC Vaslui au ajuns, dupa circa trei ore de zbor, la Baku (Azerbaidjan). In capitala acestui stat din fosta Uniune Sovietica au facut deplasarea urmatorii jucatori: Kuciak si Haisan (portari), Buhus, Danut Munteanu, Canu, Andronic, Panait, Markovic, Balace, Hugo Luz, Ljubinkovic, Genchev, Zmeu, Petar Jovanovic, Aliuta, Gheorghiu, Burdujan, Nemanja Jovanovic si Temwanjera (jucatori de camp). Vasluienii sunt increzatori dar si circumspecti.

Marian Aliuta: "Ar fi culmea sa ne scoata din Europa echipa din Azerbaidjan!. Vom trata meciul cu maxima seriozitate si ne vom califica. E drept ca i-au invins totusi pe belgienii de la Beerschot, dar sa fim seriosi! In Belgia nu sunt mai mult de doua-trei echipe puternice. Campionatul nostru este peste cel din Belgia, dar si peste cel din Azerbaidjan. Suntem obligati sa respectam orice adversar, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne tremure picioarele. Important este sa nu pierdem la Baku, pentru ca in fata propriilor suporteri nu putem da gres".

FC Vaslui - transferurile din pauza de vara
antrenor Viorel Hizo -nou-

Au venit: Dusan Kuciak -Slovacia- (portar, MSK Zilina), Neven Markovic -Serbia- (fundas, FK Mladost Lucani), Gabriel Canu (fundas, Politehnica Timisoara), Danut Munteanu (fundas, Unirea Urziceni), Stanislav Genchev -Bulgaria- (mijlocas, FC Litex Lovech), Marian Aliuta (mijlocas, Politehnica Timisoara), Nemanja Jovanovic -Muntenegru- (atacant, Universitatea Cluj), Lucian Burdujan (atacant, Rapid Bucuresti)

Au plecat: Mihai Luca (portar, Cetatea Suceava), Stefan Apostol (fundas, FCM Bacau), Stefan Mardare (fundas, Rapid Bucuresti), Daniel Sabou (mijlocas, Gloria Bistrita), Sorin Frunza (mijlocas, Unirea Urziceni), Ionut Pavel (mijlocas, Cetatea Suceava), Marius Dobos (mijlocas, Cetatea Suceava), Milorad Bukvic -Serbia- (atacant, Cetatea Suceava)

Echipa probabila: Kuciak - Balace, Canu, D. Munteanu, Markovici - Zmeu, Ljubinkovici, Aliuta, P.Jovanovici - N.Jovanovici, Temwanjira (Burdujan); Antrenor: Viorel Hizo

Cupa UEFA 2008 - Turul III- mansa I

Data:               19 iulie 2008
Ora:                19:00
Stadion:            "Tofikh Bakhramov-Republic Stadium"
Oras:               Baku
Arbitru:            Igor Egorov (Rusia)
Arbitri asistenti:  Nikolai Golubev, Oleg Tselovalnikov (Rusia)
Arbitru de rezerva: Afgan Hamzayev (Azerbaidjan)
Delegat UEFA:       Fernand Meese (Belgia)
Observator UEFA:    Patrick A. Daly (Irlanda)
Views: 430 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024