Wednesday, 2024-04-24, 22.07.16
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  July 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » July » 23 » „Nu aveam aer la Baku”
„Nu aveam aer la Baku”
07.57.19

Golgheterul vasluienilor din sezonul trecut, Marko Ljubinkovic, este convins că formaţia moldoveană se poate bate şi în acest an pentru un loc între primele patru grupări din Liga I.

V-a trecut supărarea după înfrângerea de la Baku?
A rămas amărăciunea înfrângerii, dar ne gândim deja la meciul de sâmbătă. Este păcat că am pierdut, pentru că, după joc, meritam cel puţin un rezultat de egalitate. Dacă mingea şutată de Burdujan nu se ducea în bară, puteam chiar câştiga.

Vă calificaţi?

Sunt convins că putem realiza această performanţă. Ne este la îndemână să-i batem cu 1-0 pe cei de la Neftci. Sperăm ca stadionul să fie arhiplin, pentru că avem nevoie şi de fani.

Ce a lipsit Vasluiului în partida tur?

Poate s-a văzut lipsa de omogenitate a echipei în unele momente. Nu avem nicio scuză.

Cât de mult a contat că aţi jucat în zece oameni mai mult de 20 de minute?
Eliminarea lui Bălace nu trebuia să ne demoralizeze. Ba dimpotrivă. Mai ales că Silviu a fost eliminat total aiurea. Primul galben a fost acordat în mod gratuit.

Vi s-au înmuiat picioarele...
Atmosfera a fost sufocantă. Parcă nu mai aveam aer pe teren. Starea de spirit creată de cei peste 30.000 de suporteri a fost extraordinară. Publicul i-a condus la victorie pe azeri. Ne vom lua revanşa la finele acestei săptămâni. Abia aşteptăm meciul.

După Neftci, vine Steaua la Vaslui...
E un meci ca oricare altul. Ne dorim să câştigăm în faţa Stelei. Nu are importanţă ce s-a întâmplat după meciul din returul sezonului trecut. Nu trăim din amintiri neplăcute.

Totuşi, atmosfera din vestiar s-a stricat după acel joc...
Aşa este, dar nu avem ce face acum. Vasluiul e o echipă aproape nouă. Dacă ne vom califica în turul al doilea preliminar al Cupei UEFA, şi Steaua va pleca şifonată de la Vaslui. Vom avea un moral bun şi victoria din partida cu Neftci ne va da un impuls pozitiv pentru tot campionatul.

"Dacă ne vom califica în turul al doilea preliminar al Cupei UEFA, şi Steaua va pleca şifonată de la Vaslui" - Marko Ljubinkovic, jucător FC Vaslui

16 goluri a înscris Marko Ljubinkovic pentru FC Vaslui în sezonul trecut

Views: 415 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 2
2 DUDU  
0
La Vaslui trebuie sa fim foarte atenti, sa nu primim gol. Azeri vor avea mai tot timpul spatii libere si un contraatac rapid, poate sa ne puna in fund.
Este foarte important sa marcam in primul sfert de ora. Oricum trbuie sa mergem la stadion si sa sustinem echipa.
Sper ca BRDUJAN sa marcheze. Ar fi un lucru foarte bun pentru el si pentru echipa.
Luby si Ghiorghiu ati cam ramas datori !! Ia vedeti, poate va scoateti parleala in meciurile cu Bacu si Steaua!!

1 DUDU  
0
Luby, sa fim seriosi !! Primul cartonas galben a lui Balace n-a fost gratuit ! Dupa ce jucatorul azer a pus mingea, pe teren, pentru a bate o lovitura libera, Balace a dat cu piciorul in ea, si-a scos-o inafara terenului. NU STITI CA LA O ASTFEL DE PROCEDURA MARLANEASCA, SE DA CARTONAS GALBEN??
Si inca ceva, in situatia in care un jucator are un cartonas galben, mai are voie sa intre la rupere, cum a facut Balace si a primit al doile cartonas galben si implicit cartonasul rosu?

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024