Friday, 2024-04-19, 02.53.15
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  July 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » July » 24 » Burdujan vrea să ducă Vasluiul în UEFA
Burdujan vrea să ducă Vasluiul în UEFA
11.53.57

Lucian Burdujan recunoaşte că nu se află în formă maximă, dar promite suporterilor vasluieni un meci de zile mari, sâmbătă, cu Neftchi Baku, în returul din Cupa UEFA Intertoto (1-2 în prima manşă).

Autorul celei mai mari ratări a moldovenilor la Baku, Burdujan, promite revanşa pentru partida retur la Vaslui. „Îmi pare rău că la scorul de 1-1 am trimis mingea în bară. Dacă marcam, acum eram ca şi calificaţi. Vreau să-mi iau revanşa şi să înscriu golul calificării în partida de sâmbătă cu Neftchi“, a spus Burdujan, care este conştient că nu este la potenţialul său maxim. Are şi o explicaţie: „Au fost şi câteva accidentări, dar am şi început pregătirea mai târziu. Ca atare, este normal să fiu cam la 70 % din posibilităţile mele. Trag tare la antrenamente pentru a-mi câştiga locul de titular şi o să-l vedeţi pe adevăratul Burdujan în acest campionat“.


„Avem nevoie de suporteri“

Atacantul este convins că stadionul din Vaslui va fi arhiplin la partida de sâmbătă seară. „Am văzut la Baku un public extraordinar. 30.000 de oameni au cântat timp de 90 de minute pentru echipa favorită. Sunt sigur însă că şi fanii noştri vor fi cel puţin la nivelul celor de la Baku. Avem nevoie de suporteri. Ei ne vor conduce spre victorie. Dacă vom trece şi prin momente mai puţin fericite, să nu ne înjure“, a comentat Burdujan.

„Steaua nu va avea viaţă uşoară“
Burdujan a vorbit şi despre partida cu Steaua de miercurea viitoare: „Este un meci special pentru orice jucător. Simt că îi vom bate. Steaua nu va avea viaţă uşoară la Vaslui. Avem o echipă puternică. Ne vom bate pentru puncte la fiecare meci. Ne dorim performanţă, pentru că avem toate condiţiile“. Burdujan şi-a propus pentru noul sezon să se bată pentru titlul de golgheter: „Vreau să marchez cel puţin 20 de goluri. Mă gândesc la titlul de golgheter pentru că asta este meseria unui atacant. Am nevoie de sprijinul colegilor de la Vaslui. Campionatul va fi extrem de disputat. Sper să prindem din nou un loc de cupă europeană“.

Îmi pare rău că la 1-1 în meciul de la Baku am trimis mingea în bară. Dacă marcam, acum eram în Cupa UEFA. Voi marca sâmbătă golul calificării
Lucian Burdujan atacant FC Vaslui

Cu Steaua este un meci special, dar simt că o vom bate. Nu va avea viaţă uşoară la Vaslui
Lucian Burdujan atacant FC Vaslui

 
Views: 445 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024