Friday, 2024-04-26, 11.52.58
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  July 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » July » 26 » Avancronica meciului FC Vaslui - Neftci Baku
Avancronica meciului FC Vaslui - Neftci Baku
14.35.33
Silviu Balace nu va juca, fiind suspendat dupa primirea cartonasului rosu din meciul tur de la Baku, iar senegalezul N’Doye va lipsi din primul "11", din cauza indisciplinei. In locul lui Balace va evolua portughezul Hugo Luz. Apoi, Viorel Hizo il va titulariza pe Adrian Gheorghiu ca mijlocas stanga, iar in locul lui N’Doye, va juca Marian Aliuta.
 
Finantatorul Adrian Porumboiu este optimist si crede in calificare: "Echipele din est nu mai sunt asa de slabe. Neftci este o echipa puternica, unde s-au investit bani grei, asa ca meciul este destul de dificil. Cu toate acestea, nu-mi fac griji. Sunt convins ca ne vom califica".

Lucian Burdujan: "Imi pare rau ca la 1-1 in meciul de la Baku am trimis mingea in bara. Daca marcam, acum eram in Cupa UEFA. Voi marca sambata golul calificarii".

Echipa probabila: Kuciak - Buhus, Canu, D. Munteanu, Hugo Luz - Genchev, Aliuta, Ljubinković, Ad.Gheorghiu - Burdujan, Temwanjira; Antrenor: Viorel Hizo; Suspendat: Balace

10.000 de dolari este prima pusa in joc de vasluieni pentru calificarea, in premiera, in turul al doilea al Cupei UEFA. Bonusul pentru calificarea in grupele Cupei UEFA este de 50.000 de dolari de fiecare jucator.

Anatoliy Demyanenko, este ingrijorat de starea gazonului de pe stadionul "Municipal", dar in acelasi timp este constient de faptul ca ambele echipe joaca pe acelasi teren. "Am vazut gazonul de pe „Municipal” si nu imi place cum se prezinta. Cred ca sunt probleme la drenaj si asta va face ca maine terenul sa fie greu. Totusi ambele echipe joaca pe acelasi gazon asa ca nu cred ca este un dezavantaj. Meciul de astazi va fi unul foarte disputat si nu se stie cine va avea castig de cauza. Ambele echipe au sanse egale" a declarat tehnicianul „alb-negrilor”, care a mai spus ca stie multe despre fotbalul romanesc. "Romania a avut intotdeauna jucatori de valoare si echipe care participa in cupele europene in fiecare an. Chiar daca FC Vaslui este o echipa mai noua, totusi a terminat pe locul sapte intr-un campionat puternic si asta spune multe", a incheiat Anatoliy Demyanenko.

Echipa probabila: Mircovic - Allahvardiyev, Kruglov, R. Sadygov, Abyasov - Adamia, Dafchev, Chelidze, Herasymyuk - Bayramov, Taglidze; Antrenor: Anatoliy Demyanenko; Suspendati: Chertoganov, Olefir, A. Sadygov; Rezerve: Nazirov, Melikov, Abushev, Guliyev, Jafarguliyev, Musazada si Jose Carlos


Cupa UEFA Intertoto 2008 –Turul III- mansa a doua

Data:              26 iulie 2008
Ora:               20:30 (TVR1)
Stadion:           "Municipal"
Oras:              Vaslui
Arbitru:           Robert Schörgenhofer (Austria)
Arbitri asistenti: Thorsten Obwurzer, Dominik Ouschan (Austria)
Delegat UEFA:      Ainar Leppänen (Estonia)
Observtor UEFA:    Alan Snoddy (Irlanda de Nord)


Fotbal Club VASLUI (Romania) - Professional Footbal Club NEFTCI BAKU (Azerbaijan)
Views: 412 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024