Friday, 2024-04-19, 05.33.35
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  July 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » July » 29 » „Nu fac filme cu proşti!“
„Nu fac filme cu proşti!“
09.40.06
Numai când îi menţionezi numele Dorinel Munteanu lui Porumboiu, patronul vasluian se irită. Crede în continuare că Munti l-a trădat la ultimul meci cu Steaua.

Domnule Porumboiu, va fi miercuri ceva regizat la Vaslui?
Poate în mintea lui Munteanu... Cum poate să îşi dea tocmai el cu părerea? El, care nu a fost corect la acel meci şi m-a trădat? Eu nu fac filme cu proşti, nici măcar fiul meu, care e chiar regizor. Nu fac filme cu trişori, cu vânzători de meciuri… El, la câtă minte poartă pe umeri, nu mă miră că poate scoate asemenea aberaţii. Dacă cineva îi arată degetul, el tuşeşte.

De ce a plecat Munteanu de la Vaslui?
Pentru că eu l-am dat afară după meciul cu Steaua! El, la toate echipele pe unde a fost, a dat meciul Stelei, şi când era la CFR, şi când era la Piteşti. Întrebaţi-l şi pe Penescu... Păi vorbeşte el care de regii, el are prieteni la PNG, probabil i-a umflat cineva contul iar şi s-a gândit să facă atmosferă. Hoţul strigă hoţii! El a comis-o, pentru mine e clar! I-am adus preotul în vestiar şi el scuipa în sân, nu mai scuipa pe jos…

Dar cum demontaţi acuzaţiile celor care susţin ipoteza lui Munteanu că aţi fi regizor?

La câţi bani am băgat în echipa mea, cum să-i dau eu meciul lui Gigi Becali? Păi eu am fost singurul nebun care a plătit doi antrenori în acelaşi timp, pe Munteanu şi pe Săndoi. Şi cine e Gigi Becali să-i fac eu vreo favoare? Nu-l cunosc, trăim în lumi diferite! Zice de mine că pot să îmi dau foc la stadion... Păi ce, eu sunt Nero? Dacă îl întreb cine e Nero, habar nu are, nu a auzit decât de câinele lui Cornel Dinu.

Ce aşteptări aveţi de la meciul cu Steaua?

Sper s-o batem, nu contează scorul, dar s-o batem. Nu mai are cine să mă trădeze, nu mai e Munteanu. Acum e Hizo unul dintre cei mai corecţi oameni din fotbal. L-am adus şi pe Aliuţă, special, poate pentru un astfel de meci, dar aştept de la toţi jucătorii să demonstreze la acest joc ce caractere sunt!

"De Porumboiu nu vreau să mai aud în viaţa mea, o să-l ignor. Să vorbească singur, că eu nu-l mai bag în seamă" - Gigi Becali, finanţator Steaua
Views: 338 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024