Saturday, 2024-04-20, 16.03.28
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  July 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » July » 29 » Avancronica meciului FC Vaslui - Steaua Bucuresti
Avancronica meciului FC Vaslui - Steaua Bucuresti
13.04.25

Pentru partida cu bucurestenii, Viorel Hizo nu are probleme de efectiv, cu exceptia lui Haisan. Portarul Vasluiului a fost eliminat în ultima etapa a campionatului trecut, în partida pierduta în fata Rapidului si a fost suspendat automat pentru primele doua etape.

Ca urmare a acestui fapt, slovacul Dusan Kuciak, adus în aceasta vara, va apara buturile "galben-verzilor" cel putin în primele doua etape, cele cu Steaua si Poli Iasi. La sedinta de pregatire de ieri "Dulaul" a programat un antrenament nou. Fotbalistii au lucrat pe doua jumatati de teren, Hizo cu o parte a componentilor lotului, secundul Zotinca cu cealalta. Spre final, s-a jucat o "miuta", în care posibilii titulari pentru partida de maine au primit replica rezervelor. S-a lucrat din doua atingeri, pentru "titulari" evoluand Kuciak, Buhus, Canu, Danut Munteanu, Hugo Luz, Ljubinkovic, Aliuta, Genchev, N’Doye, Burdujan si Temwanjera. Este exacat aceeasi formula de echipa care a fost trimisa în teren de Hizo în startul jocului de sambata, cu azerii de la Neftci Baku, în urma caruia vasluienii s-au calificat în turul II preliminar al Cupei UEFA.

Adrian Porumboiu, este încrezator ca povestea din ultimii ani, cînd Steaua s-a impus în Moldova la capatul unor meciuri suspecte, nu se va mai repeta si în acest sezon. Patronul lui FC Vaslui a declarat la GSP TV:

"Nu cred ca se va mai repeta aceeasi poveste si acum. Nu mai exista contextul, nu mai avem membru  al partidului lui Gigi Becali în echipa, nu mai este Dorinel Munteanu. Hizo e independent si e unul dintre cei mai onesti antrenori din Liga I, de aceea l-am si readus la club".

Porumboiu a mai spus ca nu se teme nici de un arbitraj partinitor în favoarea Stelei: "Arbitrii sînt profesionisti si trebuie sa arbitreze doua echipe în culori diferite. Daca punem la îndoiala corectitudinea lor, înseamna ca tîmpim. Îmi doresc un arbitraj corect si vreau un meci în care sa cîstige cel mai bun". "Sunt anumite momente în viata cand apar oameni care nu te respecta. Clubul Steaua nu mi-a facut nimic, însa au existat doua situatii în care oameni din cadrul echipei nu m-au respectat. Nu vreau sa-mi aduc aminte de acele momente" afirma Adrian Porumboiu. "Fotbalul trebuie sa se joace dupa niste reguli general valabile: fair-play si respect reciproc. Nimeni nu poate însa sa-mi scoata din cap faptul ca acele doua meciuri pe care le-am avut cu Steaua si asupra carora au planat suspinciuni nu s-au jucat corect si ca a existat ceva necurat acolo. Este evident ca atunci cand unii dintre noi se cred mai smecheri decat altii apare lipsa de respect" a mai declarat patronul vasluian.

Echipa probabila: Kuciak - Buhus, Canu, D. Munteanu, Hugo Luz - Ljubinkovici, Aliuta, Genchev, N'Doye - Burdujan, Temwanjira; Antrenor: Viorel Hizo -nou-; Suspendat: Haisan (doua etape)

Lacatus are probleme înaintea debutului în noul sezon. Doi dintre titularii sai au sanse mici sa intre mîine seara pe teren în meciul cu FC Vaslui. Golanski si Plesan au acuzat accidentari serioase în amicalul cu AS Roma si aseara nu s-au antrenat alaturi de colegi la singura sedinta de pregatire condusa de Lacatus. Plesan are o contuzie extrem de puternica exact în locul în care s-a operat în urma cu un an, în timp ce Golanski are o taietura pe glezna dreapta din cauza careia piciorul i s-a umflat si înca acuza dureri. Tocmai pentru a nu forta, ei nu s-au antrenat si ar putea fi menajati mîine seara, mai ales ca o recidiva a accidentarii ar însemna sa rateze meciurile din turul 3 preliminar al Ligii, considerate a fi cruciale în aceasta vara. Daca pe postul lui Plesan, Lacatus are mai multe solutii la îndemîna, cea mai probabila fiind varianta cu portughezul Tiago, absenta lui Golanski i-ar crea mari batai de cap antrenorului. Petre Marin va trece fundas dreapta, iar Nesu ar urma sa intre pe stînga, caz în care Lacatus nu va mai avea nici un fundas lateral de meserie ca rezerva!

Echipa probabila: Zapata - P.Marin, D.Goian, Ghionea, Nesu - Ov.Petre - Szekely, M.Radoi, Nicolita (Tiago) - Dayro Moreno, Arthuro; Antrenor: Marius Lacatus; Accidentati: Emeghara, Golański, Plesan

30.07.2008, Vaslui, Stadion: "Municipal", ora: 20:30 [Antena 1]

FC Vaslui - Steaua Bucuresti

Meciurile din prima liga dintre FC Vaslui si Steaua Bucuresti
Sezonul 2005-2006: Steaua Bucuresti - FC Vaslui  2-2
Sezonul 2005-2006: FC Vaslui - Steaua Bucuresti  0-4
Sezonul 2006-2007: Steaua Bucuresti - FC Vaslui  3-1
Sezonul 2006-2007: FC Vaslui - Steaua Bucuresti  1-0
Sezonul 2007-2008: Steaua Bucuresti - FC Vaslui  1-0
Sezonul 2007-2008: FC Vaslui - Steaua Bucuresti  0-1

Views: 388 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024