Thursday, 2024-03-28, 21.38.15
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  August 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » August » 1 » "A fost golul vieţii mele!“
"A fost golul vieţii mele!“
09.40.49

Golgheterul Vasluiului spune că echipa sa a fost mai bună decât Steaua. Mijlocaşul Vasluiului, Marko Ljubinkovic, este erou în oraşul lui Porumboiu.

Ai avut noroc la gol...
Face parte din joc. Am primit o centrare excelentă de la Aliuţă şi am trimis tare cu capul. Mingea a muşcat din gazon în faţa lui Zapata şi acesta a fost păcălit.

Cui dedici golul?
Domnului Adrian Porumboiu. El şi-a dorit cel mai mult această victorie. Noi, jucătorii, am fost extrem de motivaţi, şi asta s-a văzut pe teren. Mă bucur că am învins. Am dat multe goluri de când am venit la Vaslui, dar cred că acesta este cel mai important. Sunt fericit.

Vă bateţi la titlu?
E greu. Noi vom juca la victorie toate meciurile. Am câştigat în faţa Stelei şi cred că asta spune totul despre valoarea actuală a Vasluiului. Titlul este visul oricărui jucător din lumea asta, indiferent în ce campionat evoluează.

Cum ţi s-a părut Steaua?

O echipă bună. Se va bate la titlu şi în acest an. Am fost mai buni în seara asta şi nu au nimănui ce să reproşeze. Vasluiul a fost peste Steaua.

Ai fost la un pas de 2-0...
Nu am prins mingea pe şiret. Balonul a trecut milimetric pe lângă poartă. Ne mulţumim şi cu 1-0. Nu suntem calici.

Veţi putea ţine ritmul pe trei fronturi?

Ne-am propus să ajungem în finala Cupei României, iar în campionat avem ca obiectiv clasarea pe un loc între primele cinci grupări. Vom vedea unde vom fi când se va trage linie.

Ţi-ai dori să joci la o echipă mai mare?
În fotbal, totul este posibil. Totuşi, mă simt foarte bine la Vaslui, iar dacă ar fi să plec de aici, mi-aş dori în primul rând să fac pasul spre un alt campionat, mai puternic decât cel din România.

Apropo de asta... Cum vezi nivelul Ligii I la ora actuală faţă de momentul în care ai venit?
E în primele şapte campionate din Europa. Sunt foarte multe echipe puternice, fiecare poate pierde cu fiecare. De aceea, este foarte greu de spus în acest moment ce formaţii se vor bate la titlu.

Au venit foarte mulţi străini în România. Crezi că e un lucru bun pentru nivelul competiţiei?
Normal, nivelul a crescut datorită stranierilor şi implicit datorită sumelor mari investite în echipe. Spre exemplu, în Serbia competiţia a scăzut foarte mult în ultimii ani, pentru că nu sunt bani, deci vin puţini străini, iar autohtonii de valoare pleacă încă de la 19-20 de ani.

Crezi că evoluţiile bune de la Vaslui te pot propulsa la naţională?
Am mai citit câte ceva prin ziare, dar pe mine nu m-a sunat nimeni. La naţionala Serbiei joacă numai cine are „spate”. Nici pe antrenor (n.r. - Miroslav Djukic) nu-l cunosc personal, ştiu doar că a fost un mare jucător.


" Toţi adversarii pe care îi putem întâlni sunt puternici. Îmi doresc să jucăm din nou meciul decisiv acasă, aşa cum s-a întâmplat şi cu Neftci Baku. "- Marko Ljubinkovic, mijlocaş FC Vaslui

Views: 415 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024