Friday, 2024-04-26, 19.38.16
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  August 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » August » 3 » "Vreau sa dau gol cu Iaşiul!"
"Vreau sa dau gol cu Iaşiul!"
12.25.42

După calificarea în Cupa UEFA şi victoria în faţa Stelei, Mike Temwanjera crede că Vasluiul poate trece cu bine şi peste partida cu Poli Iaşi.

Bateţi la Iaşi?
Ar fi extraordinar. Ştim că la Iaşi se câştigă foarte greu, dar suntem într-o formă foarte bună şi putem lua cele trei puncte. Iaşiul este o echipă de moral şi cred că lipsa fanilor din tribune ne va fi favorabilă.

Ţi-ai propus să înscrii ca şi sezonul trecut?
Îmi doresc să dau din nou golul victoriei. Se ştie despre rivalitatea dintre cele două cluburi. Anul trecut am marcat unicul gol al meciului disputat la Iaşi şi am fost adulat de suporteri ca un adevărat erou. Îmi doresc să le aduc încă o bucurie fanilor noştri.

De care fundaş al Iaşiului ţi-e teamă cel mai mult?
Iaşiul are o echipă echilibrată din toate punctele de vedere. Nu cred că voi fi luat în primire de un anumit jucător. Probabil că vor face marcaj în zonă şi atunci nu îmi va fi uşor să mă desfăşor.

Poate Vasluiul să se bată la titlu?

Dacă vom juca toate meciurile aşa cum am făcut-o în „dubla“ din Intertoto cu Neftci Baku, dar şi în partida cu Steaua, atunci putem spera şi la un loc pe podium. Totul este să putem ţine ritmul până la final. Am uitat euforia victoriilor cu Neftci şi Steaua.

Se gândeşte la grupele UEFA

Treceţi de Metalurgs?
La prima vedere nu pare a fi o echipă care să ne pună mari probleme. Este bine că vom juca meciul decisiv pe propriul teren. În zilele următoare vom afla totul despre echipa letonă. Eu cred că-i putem scoate.

Visaţi la grupele Cupei UEFA?
O calificare în grupele Cupei UEFA ar fi ca şi cum am lua titlul de campioană. Cu ceva timp în urmă, nimeni nu se aştepta ca Vasluiul să meargă măcar în Cupa Intertoto, iar acum vorbim deja despre fazele superioare ale Cupei UEFA. Cu puţin noroc, putem face o figură frumoasă pentru fotbalul din România.

Debutul furtunos al Vasluiului este un simplu foc de paie?
Chiar dacă suntem la început, cred că Vasluiul merită un loc între primele cinci formaţii din Liga I. Vasluiul are un lot valoros şi, în scurt timp, va deveni o forţă. Nici noi nu suntem în formă maximă, aşa că trebuie să vă aşteptaţi la jocuri şi mai bune de acum încolo.


"Anul trecut am marcat unicul gol al meciului disputat la Iaşi şi am fost adulat de suporteri ca un adevărat erou"
- Mike Temwanjera, atacant FC Vaslui

"Iaşiul este o echipă de moral şi cred că lipsa spectatorilor din tribune va fi în avantajul echipei noastre" - Mike Temwanjera, atacant FC Vaslui

9
goluri a marcat atacantul Mike Temwanjera pentru FC Vaslui în cei doi ani de contract

Views: 349 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024