Saturday, 2024-04-27, 07.08.23
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  August 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » August » 7 » Hizo se teme de Gloria Bistrita
Hizo se teme de Gloria Bistrita
09.08.55

Antrenorul lui FC Vaslui îşi felicită jucătorii pentru că au trecut cu bine peste meciurile cu Neftci, Steaua şi Poli Iaşi.

Vă aşteptaţi la un debut aşa de bun?
Da. Doar ştiu cum am lucrat. Băieţii s-au prezentat extraordinar până acum. Meritul cel mai mare îl au ei. Am avut trei meciuri în opt zile şi am trecut cu bine peste aceste hopuri. Au fost jocuri tari şi echipa a demonstrat că are caracter.

Care sunt punctele forte ale Vasluiului?
Mă bucur că echipa a intrat în acest ritm al echipelor care joacă meciuri la trei zile. Nu ne văităm ca alţii. Ne bucurăm că putem juca pe mai multe fronturi. Nu ne-a forţat nimeni să facem acest lucru. Vasluiul este o echipă puternică acum.

Cât timp credeţi că vor rezista sub presiune jucătorii Vasluiului?
Avem un lot experimentat. Nu ne e teamă de nimeni şi de nimic. Atât timp cât vom juca fotbal adevărat, nu văd de ce ne-am face griji. Este clar că vor veni şi momente mai puţin plăcute. Nimeni în lumea asta nu e invincibil. Dar am mare încredere în jucătorii mei. Marile caractere se văd atunci când ţi-e greu.

Cu ce i-aţi surprins pe cei de la Steaua şi de la Iaşi?
În faţa Stelei, jucătorii mei au fost mult mai motivaţi. Au alergat mai mult şi au arătat caracter. Am dominat clar partida cu Steaua. La Iaşi am profitat şi de indisponibilităţile lor, dar şi de lipsa publicului. La Iaşi se câştigă greu.

Urmează Gloria Bistriţa...
Cel mai greu joc. Mi-e frică. E foarte dificil să pregăteşti un meci ca acesta.

De ce?
Pentru că la numai câteva zile vom juca în Cupa UEFA cu Metalurgs Liepajas. E greu să motivezi un jucător. Ei se gândesc deja la partida din cupele europene. Bistriţa e pregătită foarte bine fizic şi are ştiinţa jocului în deplasare. Ne va pune mari probleme.

Treceţi de Metalurgs?
Şansele de calificare sunt egale. Mergem să facem un joc bun şi, de ce nu, să luăm o opţiune importantă în ceea ce priveşte calificarea. Ar fi extraordinar să mergem mai departe.

"Mă bucur că echipa a intrat în acest ritm al echipelor care joacă meciuri la trei zile. Ne bucurăm că putem juca pe mai multe fronturi" - Viorel Hizo, antrenor FC Vaslui

"Cu Bistriţa va fi cel mai greu. La numai câteva zile vom juca cu Metalurgs. E greu să motivezi un jucător când se gândeşte deja la cupele europene" - Viorel Hizo, antrenor FC Vaslui

13 meciuri consecutive fără înfrângere a cunoscut Vasluiul sub comanda lui Viorel Hizo acum două sezoane

Views: 346 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024