Thursday, 2024-04-25, 15.29.23
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  August 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » August » 14 » Prezentarea partidei Metalurgs Ljepaja - FC Vaslui.
Prezentarea partidei Metalurgs Ljepaja - FC Vaslui.
16.38.42
Letonii au făcut transferuri numeroase în această vară, schimbând chiar şi antrenorul principal. Secundul lui FC Vaslui, Cristi Dulca, i-a urmărit pe viu pe baltici la meciul de marţea trecută, în care Metalurgs a "măturat" în campionat cu FK Jurmala, pe care a învins-o cu un categoric 7-2.
 
"Am urmărit o partidă din campionat a adversarilor noştri. Este o echipă organizată şi puternică. Nu ne va fi deloc uşor cu ei. Au arătat un bun joc combinativ, în care fiecare ştie ce are de făcut. Sunt jucători masivi şi dispuşi la efort. Au marcat multe goluri  din centari, cu capul  Va trebui să avem mare grijă. Vom face totul pentru a câştiga", a declarat Cristi Dulca.

În cupele europene, Liepajas Metalurgs a întâlnit în sezonul 2003-2004 al Cupei UEFA (turul preliminar) pe Dinamo, care s-a impus cu 5-2 la Bucureşti, în Letonia returul încheindu-se 1-1. Pe 23 ianuarie a.c, în Cipru,  FC Vaslui a învins cu 1-0 chiar pe adversara de astăzi, unicul gol fiind marcat de atacantul zimbabwean Mike Temwanjera, în minutul 41, după o centrare a lui Sorin Frunză. Tot în iarna trecută, letonii au dispus cu 2-0 de Dinamo şi au fost învinşi cu 1-0 de Steaua, de asemenea în partide de pregătire. În ianuarie 2007, Steaua a învins în Cipru pe Metalurgs cu 2-1.
 
Viorel Hizo a declarat că formaţia să vrea să îşi asigure încă din meciul ţur cu Metalurg Liepajas calificarea în turul I al Cupei UEFA  şi speră că elevii săi să profite de schimbarea antrenorului şi de celelalte probleme din tabăra letonă: "Ne aşteaptă două meciuri extraordinar de grele. Ne-am propus să câştigăm atât cu

Metalurg Liepajas, cât şi cu Farul. Vor fi două jocuri dificile, însă am mari speranţe că echipă va avea acelaşi tonus. La Liepajas ne aşteaptă un meci important şi foarte greu, însă sperăm într-o evoluţie bună. Am cules toate informaţiile despre adversar, s-au întâmplat foarte multe la ei în ultimele două zile, cei de la Liepajas rămânând fără antrenor. Sperăm să profităm de acest lucru".
 
Marko Ljubinkovic: "Nu ştim prea bine echipa, dar pentru a avea un meci liniştit în retur, trebuie să câştigăm în primul joc. Se poate acest lucru, fiindcă echipa noastră este într-o creştere evidentă".
 
Osmane N'Doye: "Nu se pune problema să ratăm calificarea. Trebuie să ne gândim doar la victorie. Când întru pe teren  vreau să câştig şi îmi doresc asta şi în meciul cu Metalurg".
 
Mike Temwanjera: "Letonii de la Liepajas au o echipă foarte puternică. Am văzut că în ultimul meci de acasă au câştigat cu 7-2. Au forţă în fază de atac, dar nici în defensivă nu stau rău. Zilele acestea am aflat foarte multe date despre ei şi sunt sigur că le vom găsi punctele slabe. Sper să luăm o opţiune serioasă de calificare încă din meciul ţur. O calificare în grupele UEFA ar fi pentru Vaslui că şi cum am lua un trofeu. Avem puterea să facem şi o asemenea performanţă".
 
Echipa probabilă:
Kuciak - Buhus, Cănu, D. Munteanu, Hugo Luz - Ljubinkovici, Aliuta, Genchev, N'Doye - Burdujan, Temwanjiea; Antrenor: Viorel Hizo.

Cupa UEFA 2008-2009 -Turul II preliminar- mansa I

Data:               14 August 2008
Ora:                18:00 (live Antena 1)
Stadion:          "Daugava"
Oras:               Liepaja
Arbitru:            Alexey Kulbakov (Belarus)
Arbitrii asistenti:  Viachaslau Bykov, Stanislau Savitski (Belarus)
Arbitru de rezerva: Antuan Maiorau (Belarus)
Delegat UEFA:       Gabriel Weiss (Slovacia)
Observator UEFA:    Milovan Nikolic (Slovenia)

Views: 386 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024