Wednesday, 2024-04-24, 01.21.42
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  August 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » August » 16 » N'Doye: "Să vină AC Milan !"
N'Doye: "Să vină AC Milan !"
07.34.08

Rebelul mijlocaş Ousmane N’Doye a fost cel mai bun jucător de pe teren în partida cu Metalurgs Liepajas.

A fost meciul cu letonii mai uşor decât ai crezut?
Noi ne-am făcut partida mai uşoară. Am respectat toate sarcinile de joc pe care antrenorii ni le-au trasat înaintea partidei. Am demonstrat prin joc şi prin rezultat că suntem mai buni decât letonii. Superiori la toate capitolele.

Este calificarea rezolvată?
Chiar dacă 2-0 este un scor periculos, nu cred că Vasluiul mai poate pierde calificarea. Meciul decisiv va fi în faţa propriilor suporteri şi nu ne dorim decât să le oferim o nouă calificare. Merită acest lucru. Sper ca de data asta tribunele să fie arhipline.

Ai fost desemnat MVP-ul meciului...
Sunt onorat. Când intru pe teren nu îmi doresc nimic altceva decât să-mi ajut echipa. Faptul că am şi marcat în acest meci mi-a adus un mare plus. Echipa s-a mişcat bine. Vasluiul a făcut până acum o figură frumoasă în preliminariile UEFA.

Vă gândiţi deja la grupe?
Trebuie să fim realişti şi să spunem că greul abia acum începe. Cu siguranţă vom întâlni o echipă mult mai cunoscută în fotbalul european. Visăm la calificarea în grupele Cupei UEFA, dar suntem obligaţi să jucăm la un nivel mult mai ridicat.

Nu e prea mult pentru o echipă mică?
Suntem o echipă mică, dar extrem de ambiţioasă. Nimeni nu a fost mare de la început. Vom creşte pas cu pas. Răbdare să fie.

Cu cine ţi-ai dori să joci în turul I al Cupei UEFA?

Îmi doresc să întâlnim Milanul lui Ronaldinho şi Kaka, dar în grupele UEFA, nu în turul I. Acum îmi doresc să evităm un adversar din Italia sau din Spania. O eventuală calificare în grupele UEFA ar însemna foarte mult nu numai pentru Vaslui, cât şi pentru fotbalul românesc.

Bateţi la Constanţa?
Ştiu că Farul are o echipă solidă, greu de bătut pe propriul teren. Avem trei victorii din tot atâtea partide în acest debut de campionat şi vrem să continuăm acest parcurs fără greşeală. Un succes în faţa celor de la Constanţa ne-ar da un moral şi mai bun pentru partida cu CFR Cluj de la finele săptămânii viitoare.

Cu Clujul va fi cel mai dificil meci din acest sezon?
Mergem prea departe. Să trecem cu bine de Farul şi apoi vom mai discuta. CFR este campioana en-titre. Va juca în Liga Campionilor şi are în lot fotbalişti de mare calitate. Ne dorim victoria.

„Nu ştiam nimic de Vaslui“

Cum ţi se pare Liga I?
Mi-am făcut o idee după cele şase luni de când sunt în România. Este un campionat puternic şi extrem de echilibrat. Lupta este deschisă peste tot. Şi la titlul de campioană, dar şi la retrogradare. Eu cred că se va juca până în ultima etapă, la fel ca şi în sezonul trecut.

E mai puternică Liga I decât în Franţa sau Portugalia?
E clar că liga din România este în creştere. Sunt şapte echipe în cupele europene, din care două în Liga Campionilor. Nu e puţin. Franţa şi Portugalia au şi ele campionate puternice cu echipe extrem de cunoscute în Europa şi nu numai.

Ce ştiai de România înainte de a semna cu Vasluiul?
Nu auzisem în viaţa mea de Vaslui. Ştiam doar de performanţele Stelei din cupele europene. Am auzit şi de marii jucătorii ai României, dar din echipele din Liga I, doar de Steaua.

La Coimbra ai fost vedeta echipei...
Acum sunt la Vaslui şi mă gândesc doar să joc cât pot de bine pentru echipă. Fotbalul se joacă în 11. Vreau ca suporterii de la Vaslui să mă respecte pentru evoluţiile mele de pe teren. Nu vreau să dezamăgesc pe nimeni şi nici nu vreau să fiu vedeta echipei.

"Chiar dacă 2-0 este un scor periculos, nu cred că Vasluiul mai poate pierde calificarea" - Ousmane N’Doye, mijlocaş FC Vaslui

6 La atâtea echipe a jucat până acum senegalezul N’Doye: FC Toulouse, Lorient, Estoril, Penafiel, Academica Coimbra, FC Vaslui

Views: 407 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024