Friday, 2024-03-29, 13.58.36
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  August 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » August » 22 » Viorel Hizo: "Nu mă interesează derby-ul Rapid - Dinamo"
Viorel Hizo: "Nu mă interesează derby-ul Rapid - Dinamo"
15.24.38
Antrenorul vasluienilor, Viorel Hizo, a vorbit în exclusivitate pentru gsp.ro despre partida pe care echipa sa o va disputa duminică în compania campionilor de la CFR Cluj. Fostul tehnician al Rapidului a ţinut să precizeze că nu-l interesează foarte mult rezultatul derby-ului etapei, adăugând faptul că dubla-manşă cu cei de la Metalurgs Ljepajas încă nu este jucată!

- Domnule Hizo, ce aşteptaţi de la meciul cu echipa campioană?

- În mod normal, ne dorim victoria, dar va fi foarte greu pentru noi pentru că întâlnim cea mai bună echipă din sezonul trecut. Echipa va da însă totul pentru cele trei puncte puse în joc.

- Veţi ataca în meciul cu CFR-ul având în vedere parcursul lor slab din ultimele două etape?
- Asemenea lucruri ce ţin de tactică şi strategie nu pot fi dezvăluite în presă. Pentru FC Vaslui există trei variante după această partidă: putem urca, putem stagna, sau putem pierde puncte. Important este ca la finalul sezonului să ne îndeplinim obiectivul, adică locul 5.

- O victorie în weekend ar putea lansa Vasluiul în lupta pentru podium?

- Cum spuneam şi mai devreme, noi ne-am propus locul 5 şi avem un parcurs bun până acum. Reuşisem la un moment dat 5 victorii consecutive, dar a venit din nefericire înfrângerea cu Farul. Orice rezultat mai bun de locul 5 va fi un bonus pentru noi la final.

- Ce este primordial la Vaslui acum, campionatul sau Cupa UEFA?

- Noi ne gândim în primul rând la meciul care urmează, deci ne concentrăm pe CFR Cluj. De duminică încolo, primordial va deveni jocul cu Metalurgs din Cupa UEFA. Nu ne va fi usor cu letonii, deoarece şi la nivel de naţionala au arătat că sunt o trupă arţagoasă.

Ljepajas au o echipă masivă, cu o experienţă de vreo 8 ani în cupele europene. Pentru Vaslui va fi greu şi pentru că de o lună încoace jucăm la foc automat, câte un meci la 3 zile. Am acum jucători care au fost plecaţi cu echipele naţionale şi s-au întors abia azi-noapte la club. FC Vaslui a avut în ultima vreme probleme de genul acesta şi avem nevoie de caţiva ani jucaţi la nivel înalt pentru a ne obişnui cu rigorile fotbalului mare.

- Ce credeţi că se va întampla la derby-ul Rapid - Dinamo?

- Nu îmi place de obicei să vorbesc despre alte echipe. Se poate întampla orice în acest joc, dar pe mine nu mă interesează decât ce face Vasluiul cu CFR Cluj.

Views: 329 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024