Tuesday, 2024-04-16, 16.39.02
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  August 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » August » 23 » Săptămâna de foc pentru FC Vaslui!
Săptămâna de foc pentru FC Vaslui!
08.49.14
În şapte zile, FC Vaslui va susţine trei meciuri importante, crucial fiind cel de joi, 28 august, când se va disputa manşa a doua a turului doi preliminar al cupei UEFA.

"Ne dorim să ne calificăm în cel mai greu joc care va fi pentru cupa UEFA. Vrem să fim din nou pe tablou. Ar fi o realizare extraordinară pentru Vaslui", a declarat Viorel Hizo, care este conştient de importanţa următoarelor jocuri pentru gruparea vasluiană. "Este o săptămână extraordinar de grea şi vom vedea dacă avem caracterul să trecem cu bine de această perioadă", a completat antrenorul vasluian, care le cere jucătorilor să reziste noii perioade de foc.

"Şi mie îmi este greu, aşa cum le este jucătorilor mei. Sunt conştient şi vreau să-i protejez pe toţi şi să le creez absolut tot pentru ca ei să joace bine în această perioadă", a mai spus Dulăul, care se consideră vinovat pentru înfrângerea suferită la Constanţa. "Am făcut o greşeală venind de la Liepajas direct la Constanţa. Este un risc pe care mi l-am asumat. Am greşit şi răspund pentru asta", a conchis Hizo.

Surprize la meciul cu Liepajas

Oficialii Vasluiului au scos la vânzare eşarfe personalizate pentru partida retur din turul doi preliminar al cupei UEFA cu Metalurgs Liepajas. Pentru spectatorii care vor cumpăra bilete la tribuna zero, aceste eşarfe vor fi date gratuit. De asemenea, fanii vasluieni mai pot achiziţiona fanioane care să amintească de prezenţa echipei galben-verde în cupele europene.

"Aceste articole promoţionale vor putea fi achiziţionate doar de la magazinul clubului. Sperăm ca vasluienii să vină în număr cât mai mare la acest meci, care va rămâne în istoria clubului", a declarat Viorel Oprea, directorul de marketing şi relaţii publice al FC Vaslui. De asemenea, gruparea galben-verde a mai pregătit numeroase concursuri la meciul cu CFR Cluj. Fanii vor avea ocazia să participe la anumite competiţii înainte şi în pauza meciului, iar câştigătorii vor fi premiaţi de către organizatori.

Views: 378 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024