Wednesday, 2024-04-24, 14.50.07
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  August 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » August » 24 » Urmăreşte FC Vaslui - CFR Cluj in sectiunea Live
Urmăreşte FC Vaslui - CFR Cluj in sectiunea Live
15.44.43

Viorel Hizo a declarat ca meciul impotriva campioanei CFR Cluj, din etapa a 5-a a Ligii I, este unul dificil, insa vasluienii sunt obligati sa castige daca vor sa se mentina in primele locuri:

"Este un meci de a fi sau a nu fi in plutonul fruntas. La acest joc se pot intampla foarte multe. Este un meci deschis oricarui rezultat si dorim mult sa-l castigam. Ne vom bate pentru victorie. Speram sa avem si sansa, fiindca joaca un rol important intr-o astfel de partida. Am avut timp sa ne pregatim bine pentru acest joc. Spun ca jucatorii mei sunt conectati la miza meciului si speram cu totii intr-o victorie".

Ljubinkovic: "Avem un lot unit si nu ne temem de niciun adversar din Liga I. Este adevarat ca nu am batut-o pe CFR Cluj pana acum, dar cred ca a venit momentul sa castigam si in fata lor. Clujul a ramas aceeasi echipa puternica. Ar fi gresit din partea noastra sa credem ca CFR este o prada usoara pentru noi. Este adevarat ca au pierdut cinci puncte in ultimele doua meciuri, dar de aceea sunt convins ca vor face tot posibilul sa castige la Vaslui. Sper sa-si revina dupa meciul cu noi".

Echipa probabila: Kuciak - Buhus, Canu, D. Munteanu, Hugo Luz - Ljubinkovici, Aliuta, Genchev, N'Doye - Burdujan, Temwanjira; Antrenor: Viorel Hizo; Accidentat: -, Suspendat: -

Ioan Andone a declarat ca va opera schimbari in echipa la meciul cu FC Vaslui si a precizat ca atacantul ivorian Yssouf Kone e apt pentru a evolua in etapa a V-a a Ligii I: "Kone a fost transferat in aceasta vara de CFR Cluj de la Rosenborg, insa nu a putut juca din cauza unei accidentari. Doua sau trei schimbari sigur vor fi. Aia e clar. Astazi a facut primul antrenament cu echipa si Kone. Cu pregatirea fizica e pus la punct, a facut doar 16 zile de pauza. N-are nici o problema sa joace 60 de minute. Sa vedem daca se integreaza, unde ii e locul cel mai bun, sistemul care-l avantajeaza. Totul e sa fie sanatos. De jucat, probabil va juca la Vaslui. Cat? Cum? Asta urmeaza sa vedem".

Tehnicianul gruparii clujene considera ca Trica nu va renunta la cariera de fotbalist si va continua sa mai joace inca trei sezoane: "Eugen e impulsiv. Ii trece. Intrebati-l maine si vedeti ca maine nu se mai lasa. Eugen nu e in forma. A jucat slab, dar pentru asta sa te lasi? Va juca pana la 35 de ani, o sa vedeti. Are motivatie si nu se va lasa el de fotbal".

Echipa probabila: Stancioiu - Tony, Cadú, Galiassi, Alvaro Pereira - Semedo, Dani, Peralta, Trica - Didi, Yssouf Koné; Antrenor: Ioan Andone; Accidentati: Minteuan; Suspendat: Dubarbier

Views: 336 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024