Thursday, 2024-04-25, 03.49.58
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  August 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » August » 30 » Hizo: „Voiam să întîlnim pe Rosenborg“
Hizo: „Voiam să întîlnim pe Rosenborg“
09.51.17

Viorel Hizo a recunoscut că Slavia Praga are prima şansă de calificare. Antrenorul Vasluiului, Viorel Hizo (foto mic), a urmărit cu atenţie „dubla” dintre Fiorentina şi Slavia Praga şi spune că, fără Adrian Mutu, italienii ar fi avut probleme.

„Nu pot să spun că am picat chiar foarte bine. Slavia Praga e o echipă foarte bună, cu mulţi internaţionali. Pornim cu şansa a doua. Ei au experienţă în cupele europene. Avem şanse teoretice. O să ne pregătim cu atenţie pentru a produce marea surpriză“, a spus „Dulăul“, care a recunoscut că era mai bine dacă Vasluiul juca în primul tur al Cupei UEFA în faţa lui Rosenborg. „Cred că Rosenborg era cea mai accesibilă. Cu Slavia ne va fi mult mai greu. I-am văzut şi în «dubla» cu Fiorentina. Fără Mutu nu ştiu dacă Fiorentina se califica”, a mai precizat Hizo. Antrenorul Vasluiului i-a cerut lui Adrian Porumboiu să-i mai aducă un fundaş central şi un atacant la echipă: „Mai avem nevoie de doi jucători pentru a putea face faţă pe toate fronturile. Două posturi sunt slab acoperite. Sperăm să facem achiziţii pe ultima sută de metri“.
 
 
Porumboiu: „Avem şanse la calificare”
Finanţatorul vasluienilor, Adrian Porumboiu, a declarat la rândul său, după tragerea la sorţi: „Să ne respectăm adversarul şi să ne calificăm mai departe. Asta le-am transmis şi jucătorilor prin intermediul antrenorului. Avem şanse de calificare, însă trebuie să ţinem cont de campionatul ceh, unul destul de puternic. Şansele sunt egale pentru ambele formaţii”.
 
 
Burdujan:"Meciurile de până acum din cupele europene ne-au dat mare încredere. Slavia este un club puternic. Cred că ne vom califica în grupe."

Genchev:
"Eu spun că putem să trecem de Slavia Praga. Chiar dacă ei sunt favoriţi, Vasluiul nu se va da la o parte. Sper să jucăm în grupele Cupei UEFA."

N’Doye:"Nu mi-e teamă de nimeni. Slavia e un club puternic, dar vor avea probleme cu noi. Avem moral bun după ce am bătut Steaua şi CFR Cluj."

Ljunbikovic:"Eu sunt bucuros că jucăm primul meci în deplasare. Trebuie să fim optimişti în privinţa şanselor noastre, pentru că am evitat nume mult mai mari."
Views: 351 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024