Friday, 2024-04-19, 04.14.55
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  September 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » September » 5 » Porumboiu: "Vrem la Ligă"
Porumboiu: "Vrem la Ligă"
08.48.45

Adrian Porumboiu nu este speriat de Slavia Praga, adversara vasluienilor din turul I al Cupei UEFA, şi crede că şansele de calificare sunt egale.

V-ar plăcea ca şi după ultima etapă să fiţi tot pe locul al doilea?
Ar fi un lucru extraordinar. Noi ne-am propus să tragem pentru primele două locuri pentru a ne clasa la final pe poziţia a cincea. Dacă ne vom propune doar locul cinci, atunci să fiţi siguri că ne vom situa undeva pe la jumătatea clasamentului.

Care este obiectivul echipei pe termen scurt?
Ne-am fixat ca în următoarele patru partide să luăm nouă puncte. Primul meci a fost trecut cu brio. Victorie la Galaţi. Mai avem trei jocuri de disputat.

Din ce în ce mai greu...
Vom juca acasă cu Dinamo şi cu Unirea Urziceni şi în deplasare cu cu Poli Timişoara. Dacă vom mai lua şase puncte din aceste trei partide, atunci daţi-ne voie să visăm şi noi la un loc de Liga Campionilor.

Nu e cam devreme?

Când am preluat echipa, acum şase ani, şi le vorbeam jucătorilor că în scurt timp vom juca în Liga I, erau mulţi care îşi dădeau coate şi şuşoteau pe la colţuri. Cred că spuneau că sunt nebun.

Ce spun acum?

După ce am promovat, le-am spus jucătorilor că următorul pas va fi participarea în cupele europene. Puţini erau aceia care au crezut că este un lucru realizabil la Vaslui. Acum le-am spus că trebuie să visăm şi la Liga Campionilor.

Au rămas surprinşi?
Au în contractele lor şi bonusuri consistente pentru câştigarea campionatului, dar şi pentru participarea în Cupa UEFA. Ei nu joacă numai pe primele la victorie. Mulţi dintre ei îşi pot dubla salariile anuale pe care le au dacă obiectivele vor fi îndeplinite.

Sunt cu banii la zi?
Nici nu se pune problema să fie altfel. Am spus că vor fi mulţi fotbalişti, şi nu jucători de fotbal, care îşi vor dori să joace la Vaslui. Avem contracte mari şi bonusuri pe măsură. Suntem şi din acest punct de vedere clasaţi pe podium.

Vrea în grupele Cupei UEFA

Treceţi de Slavia Praga?
Nu trebuie să ne fie teamă. Au experienţă în Liga Campionilor, dar asta ne obligă şi mai mult. Ne dorim să ne calificăm în grupele Cupei UEFA. Şansele de calificare sunt egale.

Aliuţă, din nou la naţională...
Este primul jucător român de la echipa noastră care este selecţionat de Piţurcă. Mă bucur pentru Aliuţă, care a crescut mult în joc de când a venit la Vaslui. Sper să aibă evoluţii bune şi la naţională. În afara lui Aliuţă, mai avem alţi patru internaţionali: Kuciak (Slovenia), Genchev (Bulgaria), N’Doye (Senegal) şi Zmeu (Moldova).

Conduceţi din umbră arbitrajul din România?
Se tot vorbeşte mereu de avantajarea Vasluiului de către arbitri, dar noi am fost mai mult dezavantajaţi. Eu investesc bani pentru performanţă şi îmi premiez jucătorii pentru ceea ce fac pe teren.

A fost penalty la Galaţi?

Eu, dacă arbitram, nu aş fi dat 11 metri. Paraschiv a forţat.

Este Drăgănescu arbitrul de casă al Vasluiului?
Este un om curat. Porumboiu nu poate fi atacat pentru asemenea mizerii. Rednic să spună dacă eu am vreo treabă cu Drăgănescu! Să declare public ce ştie.


"Ne-am propus nouă puncte în patru etape. Trei le-am bifat la Galaţi. Dacă mai luăm şase, daţi-ne voie să visăm şi noi la Liga Campionilor"- Adrian Porumboiu

"Tragem pentru locurile 1-2 pentru a ne clasa pe cinci. Dacă ne propunem locul cinci, ne vom situa pe la jumătatea clasamentului"
- Adrian Porumboiu

8
victorii a reuşit Vasluiul în acest debut de campionat în cele zece partide disputate în Cupele Europene şi în Liga I

6 milioane de euro este suma pe care conducerea clubului vasluian o cheltuie anual pentru salariile jucătorilor

Views: 351 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024