Tuesday, 2024-04-23, 15.49.07
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  September 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » September » 6 » Sase puncte în trei meciuri
Sase puncte în trei meciuri
10.55.23

Finantatorul Vasluiului, Adrian Porumboiu, a fixat ca obiectiv pentru urmãtoarele trei etape obtinerea a sase puncte.
“Nu este ceva greu. Sunt convins cã un rezultat bun în meciul cu Dinamo ar da aripi echipei, iar obiectivul stabilit va fi depãsit”, a spus Porumboiu, care afirmã cã echipa sa va avea un program infernal: “Vom juca acasã cu Dinamo si cu Unirea Urziceni si în deplasare cu Poli Timisoara. Dacã vom mai lua sase puncte din aceste trei partide, atunci dati-ne voie sã visãm si noi la un loc de Liga Campionilor”.
Boss-ul vasluienilor sustine cã o clasare bunã în Liga I ar aduce bani grei în buzunarele jucãtorilor: “Au în contractele lor si bonusuri consistente pentru cîstigarea campionatului, dar si pentru participarea în Cupa UEFA. Ei nu joacã numai pe primele la victorie. Multi dintre ei îsi pot dubla salariile anuale pe care le au, dacã obiectivele vor fi îndeplinite”.
Porumboiu recunoaste cã hopul va fi în Cupa UEFA, acolo unde FC Vaslui va da piept cu Slavia Praga,
o abonatã la participãrile în Liga Campionilor: “Nu trebuie sã ne fie teamã. Au experientã în Liga Campionilor, dar asta ne obligã si mai mult. Ne dorim sã ne calificãm în grupele
Cupei UEFA. Sansele de calificare sunt egale”.
Finantatorul se bucurã pentru cei cinci internationali de la Vaslui, care au fost chemati la loturile nationale: “Mã bucur pentru Aliutã, care a crescut mult în joc de când a venit la Vaslui. Sper sã aibã evolutii bune si la nationalã. În afara lui Aliutã, mai avem patru internationali: Kuciak (Slovenia), Genchev (Bulgaria), N’Doye (Senegal) si Zmeu (Moldova)”.
Adrian Porumboiu a dorit sã dea un rãspuns cu privire la acuzele legate de arbitraj: “Se tot vorbeste mereu de avantajarea Vasluiului de cãtre arbitri, dar noi am fost mai mult dezavantajati. Eu investesc bani pentru performantã si îmi premiez jucãtorii pentru ceea ce fac pe teren”.

Views: 357 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024