Friday, 2024-04-26, 00.27.47
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  September 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » September » 9 » Hizo:"Vom juca la victorie cu Dinamo."
Hizo:"Vom juca la victorie cu Dinamo."
09.37.45

După ce a trecut de Steaua şi de CFR, Viorel Hizo este decis s-o învingă şi pe Dinamo. Tehnicianul a declarat că nu va pregăti nicio tactică specială pentru meciul de sâmbătă. Pentru prima dată în acest debut de sezon, „Dulăul“ nu e sigur de primul „11“ pe care îl va folosi. „Încă nu ştiu cu ce formulă de start voi aborda meciul cu Dinamo. Dacă jocul s-ar disputa mâine, chiar ar fi nevoie să mă gândesc serios la prima echipă. Oricum, nu e decât un meci până la urmă, dar, cum le-am bătut şi pe Steaua şi pe CFR Cluj în acest debut de campionat, sigur că mi-aş dori foarte mult s-o învingem şi pe Dinamo“, a spus Hizo.


Antrenorul „galben-verzilor“ a mai declarat că nu se teme în niciun fel de echipa din Capitală şi că nu se gândeşte la vreo măsură specială cu care să combată jocul ofensiv cu trei vârfuri al trupei lui Rednic. „N-o să mă apuc eu acum să revoluţionez fotbalul la FC Vaslui şi să găsesc nu ştiu ce tactică specială pentru Dinamo. Vom aborda meciul ca pe oricare altul de care nu ne temem în niciun fel şi, cu siguranţă, vom juca la victorie, pentru că noi numai aşa am jucat până acum. Am mai spus-o şi o repet, nu e decât un meci oarecare, nu e nimic special pentru mine“, a încheiat „Dulăul“.


Nu a văzut Slavia până acum
Tehnicianul vasluienilor a declarat că nu a urmărit niciun meci al Slaviei Praga din acest sezon. „Pe mine mă interesează acum meciul cu Dinamo şi campionatul intern. Imediat după partida de sâmbătă va veni şi rândul Cupei UEFA. Probabil unul dintre secunzii mei va merge la Praga să urmărească jocul Slaviei din campionat“, a spus Viorel Hizo.


N’Doye a revenit la echipă
După acţiunile echipelor naţionale din acest weekend, doar mijlocaşul Ousmane N’Doye a revenit până în acest moment la antrenamentele echipei vasluiene. În cursul acestei săptămâni, Viorel Hizo îi aşteaptă în continuare pe Marian Aliuţă, Dennis Zmeu şi Stanislav Genchev, care urmează să ajungă cel mai probabil cu doar o zi înaintea meciului cu Dinamo.


„Bălace nu are de ce să se plângă“
Viorel Hizo i-a răspuns fundaşului timişorean, care este nemulţumit pentru că nu mai prinde lotul echipei vasluiene. „Bălace (foto) a luat «roşu» la Baku, dar motivul pentru care nu mai prinde echipa este faptul că avem o concurenţă pe posturi extraordinară. Cert e că va veni şi rândul lui, şi rândul tuturor, de altfel - accidentările şi suspendările nu ne vor ocoli chiar pe noi“, a declarat „Dulăul“.

Views: 379 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024