Thursday, 2024-04-25, 06.08.54
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  September 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » September » 10 » Porumboiu acuză Dinamo de „practici de doi lei“
Porumboiu acuză Dinamo de „practici de doi lei“
10.31.49

Finanţatorul Adrian Porumboiu le transmite dinamoviştilor că nici N’Doye şi nici Petar Jovanovic nu sunt de vânzare. Patronul galben-verzilor acuză Dinamo de „practici de doi lei“
Finanţatorul vasluienilor, Adrian Porumboiu, este extrem de optimist şi ia în calcul doar varianta victoriei în jocul de sâmbătă cu Dinamo. „Este firesc să jucăm la victorie şi împotriva lui Dinamo. Nu ne mulţumeşte un rezultat de egalitate. Avem un lot valoros şi am arătat că putem să ne batem cu orice echipă din Liga I”, a spus Porumboiu. Acesta consideră că cei de la Dinamo recurg la metode învechite pentru a pune presiune pe jucătorii vasluieni: „Sunt manevre de doi lei şi jumătate. Nu am fost sunat de nimeni de la Dinamo că ar vrea să-l ia pe N’Doye sau pe vreun alt jucător. Am văzut că s-au şi stabilit datele tranzacţiei. Cică va pleca în iarnă. Poate în iarna lui 1907. Nici vorbă de aşa ceva. N’Doye va rămâne la Vaslui”, a declarat Porumboiu.

„Aliuţă trebuia să joace cu Lituania”
Vasluianul crede că ar fi penibil să transfere un jucător al Vasluiului la sfârşitul turului de campionat, mai ales că echipa moldoveană îşi doreşte să joace în grupele Cupei UEFA: „Am mai spus şi în urmă cu câteva săptămâni. Aş fi penibil să vând jucători de la Vaslui acum. Cineva vrea să pună mai multă presiune pe jucătorii mei înaintea meciului cu Dinamo, dar le spun doar că sunt manevre învechite”.
Fostul arbitru internaţional nu înţelege de ce Aliuţă nu a fost măcar rezervă cu Lituania. „Am încredere în Piţurcă, cred că ne mai poate califica, dar nu înţeleg de ce l-a chemat pe Aliuţă, dacă a fost doar turist cu Lituania. Când chemi un jucător de 30 de ani, îl chemi să joace, aşa mai bine chemi un puşti, dacă tot îl laşi în tribună”, a spus Porumboiu.



"Este firesc să jucăm la victorie şi cu Dinamo. Nu ne mulţumeşte un egal. Avem un lot valoros şi am arătat că putem să ne batem cu orice echipă." - Adrian Porumboiu, finanţator FC Vaslui

Views: 328 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024