Saturday, 2024-04-20, 06.10.52
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  September 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » September » 11 » Porumboiu: "Dacă Dinamo joacă cu Julio Cesar, pierde la masa verde"
Porumboiu: "Dacă Dinamo joacă cu Julio Cesar, pierde la masa verde"
20.04.45

Finanţatorul vasluienilor, Adrian Porumboiu, îi aduce aminte lui Cristian Borcea de banii pe care i-a primit de la patronul Stelei, Gigi Becali. Fostul ecuson FIFA s-a dezlănţuit într-un interviu incendiar acordat în exclusivitate cotidianului ProSport.

Aţi declarat că, dacă Dinamo îl foloseşte pe Julio Cesar, veţi câştiga meciul cu Dinamo la "masa verde". Sunteţi sigur de asta?

Există o similitudine perfectă între cazul “Galaţi” şi cazul “Dinamo”! Cei de la Galaţi şi-au permis, cu complicitatea unei comisii “blătuite”, să joace cu doi fotbalişti în stare de suspendare. Ştiau că nu au voie să ceară un lucru pe care regulamentul nu-l permite şi, logic, am câştigat acel litigiu. Acum, cei de la Dinamo, cu complicitatea unei comisii incorecte, vor juca, pe riscul lor, cu un jucător căruia, caz unic în lume, o comisie îi anulează un cartonaş roşu! Sunt ferm convins că vom avea câştig de cauză, dar nu la vreo comisie federală, ci la TAS.

Păi şi atunci, cum vă explicaţi poziţia dinamoviştilor, care invocă decizia comisiei?

Pentru a se evita amestecul nejustificat al comisiilor în legătură cu deciziile luate de arbitri, FIFA, prin Circulara nr. 856/24.09.2003, transmite fără echivoc federaţiilor naţionale: “Orice jucător eliminat în timpul unui meci de fotbal este automat suspendat pentru următorul meci” (art. 19, paragraful 4; art. 39, FDC). Justificarea că s-a primit de la CCA că jucătorul Julio Cesar nu a fost eliminat corect nu are acoperire regulamentară, din moment ce nu s-a analizat faza eliminării celor doi jucători în întregime. Dacă s-ar fi făcut astfel, s-ar fi făzut clar că cel ce trebuia eliminat era portarul Lobonţ. A face referire doar la eliminarea lui Cesar e ca şi cum nu ai vedea pădurea din cauza copacilor! Oricum, Vasluiul va contesta dreptul de joc şi, cu siguranţă, rezultatul nu poate fi decât unul singur, cel ce se aplică echipelor care folosesc jucători în stare de suspendare.

Cristi Borcea v-a acuzat că aţi luat pe nedrept locul Galaţiului în Cupa UEFA.

Trebuie să-i răspund, cu toate că nu-mi face nici o plăcere, “investitorului” Borcea. Trecerea de la lider de galerie, prin prestaţiile de paharnic pe la protocoalele arbitrilor sau, mai concret, de la bluza năclăită şi urât mirositoare la costumul Armani şi trabuc, aşa cum corect i-a pus eticheta Rednic, l-au făcut obraznic. Sunt ferm convins că dacă fotbalul românesc era unul sănătos, pe acest individ îl vedeam şi astăzi în galeria lui Dinamo, înfăşurat într-un banner inscripţionat “Mitică la puşcărie”.

Să înţelegem că nu prea îi înghiţiţi pe investitorii din Ştefan cel Mare?

Să fie clar, de la Dinamo îl respect fără rezerve pe Turcu. Borcea e doar profitorul! Pe Dinu, pe Badea, îi respect şi sper că sentimentul e reciproc.
Cu Borcea am ce am. Dacă s-ar deconspira măgăriile pe care le-a făcut cu unii dintre arbitri, cred că 50 de ani de puşcărie nu ar fi de ajuns pentru nenorocirile pe care le-a făcut. Ce prestanţă, ce autoritate morală are acest individ care-mi spune să tac? A primit un milion de euro de la clubul care, vezi Doamne, îi provoacă insomnii, mai ales atunci când aude un anumit imn. Îl deranjează muzica, în schimb foşnetul banilor îl leagănă frumos în somn. După ce patronul respectiv te-a plătit ca pe o prostituată, mai ai şi tupeul să ne arăţi tuturor “portjartiera”?

Vă e frică de meciul cu Dinamo?
N-am nicio emoţie. După spusele lui Borcea, cum că el ar face echipa, n-au cu ce ne surprinde.

Views: 305 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024