Friday, 2024-04-19, 08.47.37
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  September 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » September » 12 » Război între Borcea şi Porumboiu
Război între Borcea şi Porumboiu
09.18.45

Şefii de la Vaslui şi Dinamo s-au atacat la baionetă înaintea meciului de mâine. Cei doi oameni de fotbal au evocat întâmplări mai puţin onorante din trecutul în domeniu al fiecăruia. Partida Vaslui - Dinamo se dispută la un alt nivel faţă de meciurile din campionatele precedente. Echipa moldavă emite acum pretenţii la locurile fruntaşe şi vrea performanţă şi în Europa. Şi, ca orice derby de etapă care se respectă, meciul este prefaţat de un război psihologic.


Iertarea lui Julio Cesar de suspendare, după „roşul” văzut în partida cu Universitatea Craiova, a fost pretextul ideal. Porumboiu este sigur că Vasluiul său va câştiga meciul de mâine cu 3-0, la masa verde, în timp ce dinamovistul Borcea le aminteşte moldovenilor că joacă în UEFA „pe spatele Galaţiului, după ce aţi câştigat partida cu Oţelul pe la comisii”.
Şeful galben-verzilor nu iartă „înţepătura” bucureştenilor şi contraatacă: „Borcea s-a comportat ca o prostituată când a luat bani de la patronul altei echipe ca să câştige un meci”. Acţionarul „câinilor” a făcut apoi trimitere la afacerile zootehnice ale lui Porumboiu: „Când mulsul vacilor va fi sport olimpic, atunci va avea şi el credibilitate”.


Declaraţii Borcea


"Eu îl apreciez pe Porumboiu pentru ce a făcut ca arbitru, ştiu să respect valorile. Dar i-aş recomanda să vorbească despre mine când Vasluiul va câştiga un campionat în România."

"Kosovo s-a mutat la Vaslui. Banii lui pot cumpăra tăcerea în Moldova, dar nu în toată ţara. Va rămâne un complexat pentru că Ion Crăciunescu a arbitrat o finală de Champions League."

"Pe mine nu mă poate cumpăra nimeni, nici Gigi Becali, nimeni, spre deosebire de el... Vorbeşte despre puşcărie, prostituţie..., numai asta ştie să facă."



Declaraţii Porumboiu


"Trecerea de la lider de galerie, prin prestaţiile de paharnic al arbitrilor sau de la bluza năclăită şi urât mirositoare la costumul Armani, cum l-a etichetat Rednic, l-au făcut obraznic pe Borcea."

'A primit un milion de euro de la clubul care îi provoacă insomnii, mai ales când aude un anumit imn. După ce ai fost plătit ca o prostituată, ai tupeul să ne arăţi «portjartiera»?"

"Dacă s-ar deconspira măgăriile pe care le-a făcut cu unii arbitri, cred că 50 de ani de puşcărie nu i-ar fi de ajuns."

 





„Când eram la Vaslui, am avut arbitraje bune. Porumboiu este puternic în arbitraje. Mă voi întâlni cu el în instanţă, pentru că mi-a jignit acţionarii." - Mircea Rednic, antrenor Dinamo


2 victorii a înregistrat FC Vaslui în ultimele două întâlniri cu adversara de mâine, Dinamo

Views: 360 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024