Thursday, 2024-04-25, 19.04.45
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  September 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » September » 12 » Temwanjera vrea să marcheze şi cu Dinamo
Temwanjera vrea să marcheze şi cu Dinamo
13.24.12

Mike Temwanjera susţine că a reuşit să se odihnească în această pauză competiţională, urmînd a aborda cu forţe proaspete următoarele partide din campionat şi din Cupa UEFA.

Atacantul Vasluiului îşi doreşte să marcheze şi în partida cu Dinamo, de sîmbătă. "A venit perfect această pauză. Ne‑am odihnit, ne‑am încărcat bateriile şi acum pornim din nou la luptă. Avem o perioadă foarte încărcată şi trebuie să fim la potenţial maxim din toate punctele de vedere. Vom întîlni Dinamo, apoi Slavia Praga în Cupa UEFA, urmează după aceea jocuri cu Timişoara şi Urziceni. Vreau să marchez şi în poarta lui Lobonţ, pentru că este portarul numărul 1 în România", a spus Temwanjera, care nu se teme de Dinamo, echipă favorită la cîştigarea campionatului în acest sezon. "Pe hîrtie, cînd joci cu Dinamo, Rapid sau Steaua, toată lumea îţi dă şanse minime, însă pe teren sîntem unsprezece la unsprezece şi acolo se vede cine e mai bun. Drept dovadă, am reuşit în acest sezon să batem şi campioana şi vicecampioana. Acum Vasluiul a şi demonstrat că nu are motive să se teamă de vreo echipă", a mai precizat Temwanjera.

Rămas unul dintre puţinii stranieri ai Vasluiului neconvocaţi la vreun lot naţional, atacantul de culoare vrea să îşi ia revanşa luna viitoare, atunci cînd reprezentativa Zimbabwe va întîlni Namibia în preliminariile Cupei Mondiale. Mike a mai bifat trei convocări la echipa reprezentativă, după ce la cea de tineret are peste 25 de selecţii. "În pauza de vară am fost în cantonament cu echipa naţională. Înainte de meciul retur cu Metalurg Liepajas, selecţionerul m‑a sunat să se intereseze de programul de la echipa de club. Voia să ştie dacă aş putea să merg la lot în această săptămînă. Naţionala ţării mele joacă sîmbătă cu Guineea. Mi‑aş dori foarte mult să mă întorc la naţională şi să ne calificăm la Campionatul Mondial. Ar fi o premieră atît pentru mine, cît şi pentru Zimbabwe. Îmi doresc să ne calificăm şi să întîlnim România la Mondial", a mai spus internaţionalul din Zimbabwe.

Views: 339 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024