Friday, 2024-04-19, 06.07.00
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  September 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » September » 13 » "Dinamo are puncte slabe!"
"Dinamo are puncte slabe!"
10.25.52

Înaintea examenului de la Praga, atacantul vrea un succes cu Dinamo. Lucian Burdujan este convins că Dinamo va pierde partida de la Vaslui din această seară.

De ce nu poţi juca împotriva lui Dinamo?
Am simţit ceva dureri la nervul sciatic şi am şi o întindere musculară. Doctorul mi-a spus că nu e bine să forţez, pentru că accidentarea s-ar putea agrava.

Poate câştiga Vasluiul şi fără Burdujan pe teren?
Fără discuţii. Avem un lot foarte echilibrat din punct de vedere valoric şi Vasluiul nu stă în niciun jucător, indiferent de numele lui. Îmi pare rău că nu pot juca, dar le voi ţine pumnii colegilor mei. Din păcate, accidentările se ţin lanţ şi nu am scăpat de ghinioane. Când îmi intrasem şi eu în formă, iar sunt obligat să stau în tribună. Cred că dacă eram ocolit de aceste accidentări, acum jucam la Real Madrid.

Cu ce vă poate surprinde gruparea din „Ştefan cel Mare“?
Are atacanţi foarte buni. Cu mare experienţă. Toată lumea trebuie să fie concentrată. Nu numai defensiva.

Au şi puncte slabe?
Ca orice echipă de pe planeta asta. Nimeni nu e perfect. Cred că au o apărare vulnerabilă şi îmi pare rău că nu pot juca pentru că sigur le puneam probleme. Sunt convins că cel care mă va înlocui le va face zile negre fundaşilor dinamovişti.

Cine va juca în locul tău?
Am înţeles că Marius Matei. Avem soluţii. Buhăescu, Nemanja Jovanovic şi Neagu sunt soluţii viabile.

Ţi-e teamă că îţi vei pierde locul de titular?
Îmi este frică doar de mine. Nu mai vreau să mai am probleme medicale. Lupta pentru un loc de titular este acerbă. Sunt pregătit să fac faţă oricărei presiuni.

Treceţi de Slavia Praga?
Va fi o „dublă” extrem de dificilă. Sper să intrăm în grupele Cupei UEFA. Ar fi o performanţă extraordinară pentru un club ca Vaslui. Acum câţiva ani, Steaua, Dinamo şi Rapid se luptau din greu să se califice în această fază a competiţiei. Acum, Vasluiul este la un pas de a reuşi o calificare istorică.

 

„Nu stăm ascunşi sub paturi“

Fundaşul vasluienilor, Gabriel Cânu (foto), a declarat că echipa sa va aborda meciul cu Dinamo doar la victorie, un rezultat de egalitate nefiind mulţumitor pentru niciuna din echipe. „Nu ne este teamă de Dinamo. Este doar o echipă de Liga I, pe care ne dorim să o batem. Dacă ne era teamă, nu mai eram la antrenamente şi stăteam ascunşi sub paturi. Doar victoria contează pentru noi”, a replicat Gabriel Cânu.


"Dinamo are o apărare vulnerabilă şi dacă aş fi jucat, le puneam probleme. Sunt convins că cel care mă va înlocui le va face zile negre «câinilor»." - Lucian Burdujan, atacant FC Vaslui

 4 goluri a marcat Lucian Burdujan pentru FC Vaslui în acest sezon în cupele europene şi în campionat

Views: 360 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024