Tuesday, 2024-04-16, 20.07.00
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  September 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » September » 15 » „Am fost peste Dinamo!“
„Am fost peste Dinamo!“
18.59.25

Marko Ljubinkovic este convins că FC Vaslui are puterea să treacă peste eşecul cu Dinamo.

Prima înfrângere pe propriul teren. Se sparge magia la Vaslui?
Nici vorbă. Am pierdut un meci. Doar atât. Aşa a spus lumea şi după înfrângerea cu Farul. Am demonstrat că avem puterea să ne revenim. Am pierdut pe nedrept în faţa celor de la Dinamo. Am dominat cea mai mare parte a meciului şi ne-am creat mai multe ocazii de gol decât ei.

Nu v-aţi regăsit după golul lui Dănciulescu. Ce s-a întâmplat?
Jocul curgea în favoarea noastră. Mingea a ajuns cu noroc la Dănciulescu şi acesta nu a iertat. Ni s-a turnat plumb în picioare. Am căzut psihic. Inexplicabil.

Merita Vasluiul să câştige?
Fără discuţie. După golul lui Jovanovic, am mai avut cel puţin trei ocazii mari de gol. La finele primei reprize, tot Nemanja a trimis cu capul la colţul lung, dar mingea a fost scoasă de pe linia porţii de un dinamovist. La începutul celei de-a doua reprize, Temwanjera a avut două ocazii singur cu Lobonţ, iar eu am trimis mingea în transversală.

 


„Vasluiul nu stă în Burdujan“

Noroc sau ştiinţă pentru cei de la Dinamo?
Noroc cu carul. Fotbalul a fost nedrept în jocul de sâmbătă.

V-a lipsit Burdujan?
Vasluiul nu stă nici în Burdujan şi nici în Ljubinkovic. Lucian este un jucător important, dar şi Nemanja Jovanovic a jucat bine. A dat gol şi şi-a mai creat ocazii. Acest eşec trebuie să-l uităm cât mai repede, chiar dacă nu ne-a picat bine. Vin alte partide cel puţin la fel de importante.

A fost Dinamo peste Steaua şi CFR?
Dacă ne luăm după rezultate, putem spune că aşa e. Noi am dominat şi pe Steaua, şi pe CFR, dar şi pe Dinamo. Primele două au pierdut, Dinamo a avut mare baftă. Acesta este fotbalul. Nu te iartă. Ei au avut două ocazii şi au dat goluri. Noi am avut patru ocazii de gol foarte mari, dar am dat doar un gol.

Puteţi trece de Slavia?
Doar un rezultat pozitiv ne-ar scoate din această stare. Suntem jucători profesionişti şi suntem obligaţi să depăşim toate dificultăţile.


Porumboiu, atacat de fanii lui Dinamo

Finanţatorul galben-verzilor a fost victima unui eveniment neplăcut petrecut în Vaslui înainte de meci. Adrian Porumboiu (foto) a fost atacat de suporterii alb-roşii, care au strâmbat serios caroseria autoturismului personal. „Am văzut un accident care părea grav şi am oprit. Pe acolo a trecut şi autocarul care îi aducea pe fanii dinamovişti. Aceştia m-au înjurat, au coborât din autocar şi au dat cu picioarele în maşina mea. Mi-au zgâriat maşina, au lovit-o până au făcut entorsă”, a spus Porumboiu la InfoPro.

 



"Am pierdut pe nedrept. Am dominat cea mai mare parte a meciului şi ne-am creat mai multe ocazii de gol decât Dinamo. Golul lui Dănciulescu ne-a turnat plumb în picioare."
- Marko Ljubinkovic, mijlocaş FC Vaslui



"După golul lui Jovanovic, am mai avut cel puţin patru ocazii mari de gol, una prin Nemanja Jovanovic, alte două prin Temwanjera, iar eu am trimis mingea în transversală." - Marko Ljubinkovic, mijlocaş FC Vaslui

 

16 goluri a marcat Marko Ljubinkovic în sezonul trecut pentru FC Vaslui, iar în acest campionat doar unul singur

Views: 339 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024