Saturday, 2024-04-27, 07.15.31
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  September 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » September » 18 » Aliuţă: „Vrem în grupele UEFA!“
Aliuţă: „Vrem în grupele UEFA!“
13.09.58

Chiar dacă Slavia Praga este favorită, Marian Aliuţă este convins că Vasluiul poate da lovitura şi se poate califica în grupele Cupei UEFA.

Aţi trecut peste înfrângerea cu Dinamo?
În fotbal mai ai şi necazuri. Nu poţi avea numai victorii pe linie. Atmosfera din lot este bună şi vrem să facem un meci mare la Praga.

Vă calificaţi în grupe?
Dacă tot am ajuns până aici, ar fi păcat să nu intrăm în grupele Cupei UEFA. Slavia are prima şansă, dar simt că vom face un meci mare. Indiferent de rezultatul partidei de mâine (n.r. - astăzi), calificarea se va decide pe terenul nostru. Acesta este un lucru foarte important.

I-aţi urmărit pe cei de la Praga?
Ştim totul despre ei. Sunt puternici. Au experienţă internaţională şi au în lot jucători extrem de înalţi. Trebuie să ne facem jocul nostru de pase pentru a-i încurca. Nu trebuie să le dăm mingea. Sunt periculoşi la fazele fixe. Anul trecut au bătut Steaua în Liga Campionilor şi asta spune totul despre clubul ceh.

Vă e temă de acest meci?
Nici vorbă. Am jucat bine în acest început de sezon şi, chiar dacă am pierdut trei jocuri, două în campionat şi unul în cupele europene, nu ne facem griji înaintea partidei de la Praga. Am bătut Steaua şi CFR Cluj, iar pe Dinamo am dominat-o clar. Am avut ghinion mare de tot în acest ultim joc. Nu trebuia să pierdem.

Ce zici de victoria CFR-ului?
O mare surpriză, dar după cum s-a jucat, nimeni nu poate contesta succesul în faţa Romei. Bravo lor!

Câştigaţi şi voi la Praga?
Ar fi extraordinar să obţinem victoria. Dacă ne gândim că am bătut Clujul la noi acasă fără prea mari probleme, de ce să nu ne gândim că am putea da lovitura şi la Praga, aşa cum CFR-ul a făcut în faţa Romei? Niciun meci nu seamănă cu altul, dar să ştiţi că Vaslui este pregătită să facă o figură frumoasă.

Cum a fost la naţională?
Nu prea bine. Din păcate am pierdut cu Lituania, dar calificarea se joacă. Evoluţiile mele din ultima vreme şi locul din clasament al Vasluiului m-au readus în atenţia selecţionerului. Visez să joc la un turneu final cu echipa naţională. Am 30 de ani şi simt că mai pot juca la un nivel înalt. Totul depinde de mine. Îmi doresc să fiu sănătos.


"Dacă tot am ajuns până aici, ar fi păcat să nu intrăm în grupele Cupei UEFA. Slavia are prima şansă, dar simt că vom face un meci mare" - Marian Aliuţă, mijlocaş FC Vaslui

"Victoria lui CFR ne dă şi nouă un mare curaj. Mergem la Praga să facem un joc bun şi să obţinem un rezultat care să ne menţină în grafic pentru calificare" - Adrian Porumboiu, finanţator FC Vaslui

23 de meciuri a jucat până în prezent Marian Aliuţă în cupele europene, din care 9 în Liga Campionilor şi 14 în Cupa UEFA


Vasluienii ar putea lua 15.000 de dolari!

Clasarea pe unul dintre primele două locuri din clasament le poate aduce fotbaliştilor de la Vaslui un bonus de peste 200.000 de dolari. Calificarea în Cupa UEFA înseamnă o primă totală de aproximativ 100.000 de dolari. Eventuala calificare a moldovenilor în grupe le-ar aduce vasluienilor un bonus de 15.000 de dolari. Tot la începutul sezonului au fost fixate şi primele pe care plăieşii lui Porumboiu (foto) vor juca în UEFA: 3.000 de dolari la victorie acasă şi 6.000 de dolari în deplasare.

Krajcik: „un 8-0 ar fi excelent”

În conferinţa de presă a Slaviei, fundaşul Krajcik a vorbit despre şansele echipei sale de a învinge în meciul tur cu un scor incredibil: 8-0. „Noi cunoaştem deja echipele din România, am bătut Steaua, i-am văzut pe Dinamo, acum trebuie să câştigăm şi cu Vaslui. 8-0? Normal că oricine îşi doreşte acest scor”, a afirmat Krajcijk.

Views: 317 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024