Saturday, 2024-04-27, 00.52.33
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  September 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » September » 27 » Hizo şi jucătorii vor să îi dedice lui Porumboiu, la aniversare, victoria cu Urziceni
Hizo şi jucătorii vor să îi dedice lui Porumboiu, la aniversare, victoria cu Urziceni
09.43.13

Antrenorul lui FC Vaslui, Viorel Hizo, a declarat, vineri, că îşi doreşte ca echipa sa să obţină victoria în meciul cu Unirea Urziceni, pentru a-i oferi astfel un cadou patronului echipei, Adrian Porumboiu, cu ocazia zilei sale de naştere, transmite corespondentul NewsIn.

"Mâine este ziua lui Adrian Porumboiu (n.r. împlineşte 58 de ani) şi ne dorim foarte mult să obţinem o victorie la aniversarea sa. Domnul Porumboiu este printre puţinii finanţatori care susţin singuri o echipă de fotbal şi merită un astfel de cadou", a declarat Viorel Hizo, vineri, într-o conferinţă de presă.

Tehnicianul a fost de părere că FC Vaslui va avea o săptămână de foc, cu trei jocuri decisive. "Mai întâi cu Unirea Urziceni, pentru a rămâne în plutonul fruntaş, apoi cu Slavia Praga, pentru a ajunge în grupele UEFA, şi ultimul, cu Braşov, pentru a ne consolida poziţia în plutonul fruntaş. Vom trata la fel toate meciurile, pentru că ne dorim să le câştigăm pe toate. Unirea Urziceni este o echipă foarte puternică şi, ca şi noi, are obiectiv calificarea în grupele UEFA. Cred că va fi un meci bun, între două echipe care se aseamnă ca dăruire şi determinare", a fost de părere tehnicianul moldovenilor.

Viorel Hizo a anunţat că în meciul de sâmbătă nu se va putea baza pe cuplul de fundaşi Cânu şi Munteanu, dar va reveni atacantul Lucian Burdujan, pe care îl va folosi chiar din primul minut al jocului. 

La rândul său, Burdujan a mărturisit că este nerăbdător să revină, după ce a lipsit două etape, şi a spus că principala sa dorinţă este să ajute echipa, şi nu să revină cu gol.

Un alt jucător al vasluienilor, Marian Aliuţă, a fost de părere că o victorie în faţa elevilor lui Dan Petrescu le-ar asigura vasluienilor moralul pentru returul cu Slavia. "Suntem obligaţi să câştigăm meciul cu Urziceni. Nu ne temem şi credem că o victorie ne-ar asigura un moral bun pentru returul cu Slavia Praga. Trebuie să câştigăm şi să arătăm că suntem o echipă de top", a spus Aliuţă.

"Acum a venit momentul să arăt că merit să fac parte din primul unsprezece. Cu Slavia am jucat bine, cu Timişoara mai slab şi cred că asta este o hibă a fotbaliştilor români, nu se pot concentra două meciuri la rând", a declarat şi Panait, care îşi doreşte ca Vasluiul să aibă în acest sezon performanţe mai bune decât în cel precedent.

Meciul FC Vaslui-AFC Urziceni, din etapa a 9-a a Ligii I, se va disputa, sâmbătă, de la ora 19:00, pe stadionul Municipal.

Altfel, Hizo a comentat şi tragerea la sorţi pentru 16-imile Cupei României şi s-a declarat mulţumit că a echipa sa va întâlni Politehnica Iaşi, pentru că este o distanţă mică între Vaslui şi capitala Moldovei. "Sunt mulţumit, chiar dacă am avut parte de un adversar din Liga I. Ne propunem să câştigăm şi să mergem mai departe. În Cupa României noi nu avem stabilit niciun obiectiv", a spus tehnicianul, care a anunţat că, foarte probabil, meciul se va juca la Bacău.

Views: 321 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024