Friday, 2024-04-26, 01.22.55
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  October 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » October » 1 » “Sansele de calificare rãmân egale”
“Sansele de calificare rãmân egale”
10.37.44

Chiar dacã Vasluiul trece printr-o crizã în campionat, antrenorul Viorel Hizo sperã ca echipa sa sã spele pãcatele în meciul retur cu Slavia Praga: “Sansele noastre de calificare au rãmas intacte, deci meciul se joacã la Vaslui. Sper ca rezultatul de la Praga sã fie fructificat de jucãtorii mei. Au muncit mult acolo, echipa a jucat tactic foarte bine, a rezistat fizic, am reusit sã punem probleme unei echipe foarte bune”.

Tehnicianul vasluian sustine cã meciul cu Slavia Praga poate fi, pentru o serie de jucãtori, unica lor sansã de a evolua la un asemenea nivel competitional: “Sper ca toti cei care intrã în teren sã dea totul si ceva în plus. Acel ceva în plus trebuie sã însemne eliminarea unor greseli în faza de apãrare, care în campionat ne-au costat nouã puncte. Cred cã în cele douã zile care au rãmas sã putem sã încãrcãm mental echipa pentru un joc la un asemenea nivel. Ar fi o premierã absolutã pentru Vaslui, care primeste pe teren propriu o echipã care a jucat ani de zile în grupele Ligii Campionilor. Un meci care poate fi chiar istoric”.

Hizo face apel la public sã vinã în numãr cât mai mare la stadion, pentru a sustine echipa. El mai spune cã nu se poate vorbi despre prime speciale într-un asemenea meci: “Mai mare motivatie decât sã se califice în grupele UEFA nu existã. Un astfel de joc nu-l joci pentru bani, ci pe motivatie profesionalã”.

Antrenorul Vasluiului declarã cã la echipã nu existã nicio stare de tensiune, însã nu poate tolera anumite acte de indisciplinã: “Nu doar în fotbal, peste tot, fãrã o disciplinã dusã pânã la sacrificiu, nu se poate obtine un rezultat mare. Performanta înseamnã sacrificiu. Înseamnã si dorul pentru cei dragi. Înseamnã multã muncã, dar în final înseamnã bucuria unei victorii, înseamnã bucuria de a fi în top, dar mai înseamnã respectul pe care trebuie sã-l impui partenerului de întreceri. În momentul când apar fisuri, apar si problemele. Din pãcate, unii nu au aceastã capacitate de a fi conectati la miza competitiei, având o altã preocupare, cu care nu poti sã obtii performantele pe care le doresti. Aliutã si Buhus trebuie sã înteleagã cã într-un grup existã niste reguli si nu are voie nimeni sã le încalce. Nu este posibil ca Aliutã sau Buhus sã plece acasã înaintea meciului de la Timisoara. Asa ceva nu se poate! Acestea sunt acte de indisciplinã care trebuiau sanctionate. Toate acestea se duc în disciplina de joc. Nu poate fiecare sã plece, trebuie respectate regulile «familiei». Nu am nevoie de douã grupuri în echipã. Toatã lumea are acelasi statut”.

Viorel Hizo nu se teme de o posibilã debarcare a sa de la cârma echipei, în cazul unui insucces în meciul cu Slavia Praga: “Este cea mai micã problemã, nu existã asa ceva, e cea mai neînsemnatã problemã. Dacã domnul Porumboiu vrea sã facã o mutare, poate sã o facã”.

Meciul FC Vaslui - Slavia Praga se disputã mâine, de la ora 20.30, si va fi televizat de TVR1.

Views: 407 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024