Wednesday, 2024-04-24, 01.22.18
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  October 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » October » 5 » Vasluienii plătiţi pentru performanţă
Vasluienii plătiţi pentru performanţă
11.59.58

Dacă Gabriel Cânu şi Dănuţ Munteanu nu erau accidentaţi, în opinia lui Adrian Porumboiu, Vasluiul era acum pe primul loc în Liga I şi calificată în grupele Cupei UEFA.

V-a trecut supărarea?
Nu am ce să le reproşez jucătorilor. Au jucat bine. Cu mici excepţii. Cei care au evoluat sub aşteptări se ştiu.

A fost ghinion sau Slavia a fost mai bună?
Slavia este un club care are o istorie de peste 100 de ani. Aici, la Vaslui, acum 100 de ani se trăgea cu arcul. Asta e. Ei jucau fotbal la nivel înalt, iar noi eram pe câmpul de luptă. Eu spun că am avut ghinion. Am fost mai buni, dar fotbalul se joacă pe goluri.

Pe ce primă au jucat elevii lui Hizo?
20.000 de euro de fiecare jucător.

Rezultatele nu sunt pe măsura investiţiilor...
Aşa este. I-am avertizat pe toţi. Şi pe cei din stafful tehnic, dar şi pe jucători. De aceea îi plătesc. Locul cinci la finele sezonului este un obiectiv pe care putem să-l îndeplinim. Sunt bonusuri speciale pentru fiecare realizare, dar există şi amenzi.

Ce a lipsit Vasluiului în „dubla“ cu Slavia Praga?
Cuplul de fundaşi centrali, Cânu-Munteanu. Sunt convins că dacă cei doi erau valizi, acum eram singura echipă din România în grupele Cupei UEFA. Mai mult, sunt convins că aveam în plus şase sau chiar nouă puncte.

Cine a greşit la golul Slaviei?
Acolo a fost o mare greşeală de apărare, s-a văzut o diferenţă de experienţă, orice eroare te costă la nivelul acesta. Dar ne-am ridicat la nivelul lor.

Cum staţi în contabilitatea clubului?
Sunt pe minus. Nu putem vorbi acum de plusuri. Nici nu aşteptam, nici în următorii doi ani nu ştiu dacă vom putea recupera banii investiţi. Fotbalul este o afacere şi trebuie să avem răbdare. Nu mă interesează mizeriile din fotbal. Nu vreau să luăm potul imediat şi apoi să capotăm.

Concret...
Unii se mânjesc cu frişcă, cu torturi. Dar nu cu tortúri. Din acest joc de cuvinte fiecare poate să înţeleagă ce vrea el.

Mai aduceţi un fundaş central?
Avem nevoie de un fundaş, dar e greu de transferat în această perioadă. L-am vrut pe Rada de la Steaua, dar el a jucat în Liga a III-a pentru „satelitul“ echipei din Ghencea şi nu a putut fi transferat. Chiar dacă nu a jucat la Rapid, Mardare a fost trecut pe foaia de joc a giuleştenilor şi nu poate intra în discuţie.

 

"Slavia este un club care are o istorie de peste 100 de ani. Aici, la Vaslui, acum 100 de ani se trăgea cu arcul. Asta e. Ei jucau fotbal la nivel înalt, iar noi eram pe câmpul de luptă" - Adrian Porumboiu, finanțator FC Vaslui

 

"L-am vrut pe Rada, dar el a jucat în Liga a III-a pentru „satelitul“ Stelei şi nu a putut fi transferat. Şi Mardare era o soluţie viabilă. Dar, chiar dacă nu a jucat la Rapid, a fost trecut pe foaia de joc" - Adrian Porumboiu, finanțator FC Vaslui

 

"I-am avertizat pe toţi ce se va întâmpla dacă nu-şi îndeplinesc obiectivul. De aceea îi plătesc. Locul cinci la finele sezonului este un obiectiv pe care putem să-l îndeplinim" - Adrian Porumboiu, finanțator FC Vaslui

 

14 milioane de euro este bugetul pe care Adrian Porumboiu l-a stabilit în acest sezon competiţional pentru FC Vaslui

 

6 milioane de euro este suma pe care conducerea clubului moldovean o plăteşte jucătorilor pentru salariile anuale

Views: 424 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024