Saturday, 2024-04-20, 09.52.44
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  October 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » October » 8 » Hizo: „Porumboiu să mă dea afară când vrea!”
Hizo: „Porumboiu să mă dea afară când vrea!”
09.33.36

Finanţatorul echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a recunoscut că Viorel Hizo va fi demis doar dacă nu va clasa echipa pe locul cinci la finele sezonului.

„Viorel Hizo nu va pleca de la Vaslui decât dacă nu-şi va îndeplini obiectivul, acela de a clasa echipa cel puţin pe locul cinci în Liga I”. Fostul arbitru internaţional apreciază rezultatul de la Braşov ca fiind un semn bun, pentru că vine după o serie de trei meciuri fără victorie pentru moldoveni. „Am luat un punct, care e mai bun decât nimic. Am avut o primă repriză bună, dar în partea a doua am jucat mai slăbuţ. Acest punct nu poate decât să mă bucure, pentru că vine după o serie de trei înfrângeri. Asta e situaţia şi mergem mai departe. Noi ne menţinem obiectivul, şi anume acela de a ne clasa pe primele cinci locuri în campionat, pentru a putea participa în cupele europene”, a declarat Adrian Porumboiu.

„Să mă dea afară când vrea!”

De cealaltă parte, antrenorul echipei FC Vaslui, Viorel Hizo, a declarat că viaţa unui antrenor depinde doar de rezultate. „Domnul Porumboiu poate să mă dea afară de la echipă oricând doreşte. Postul meu nu a depins de rezultatul meciului de la Braşov. Astea sunt răutăţi concertate”, a comentat „Dulăul”, care crede că formaţia sa a făcut un meci bun la Braşov şi merita mai mult decât un rezultat de egalitate: „A fost un joc cu multă determinare, în care, la ocaziile pe care le-am avut, meritam să înscriem. Mi-era teamă de o cădere psihică a jucătorilor după eliminarea din Cupa UEFA”.

"Viorel Hizo nu va pleca de la Vaslui decât dacă nu-şi va îndeplini obiectivul, acela de a clasa echipa cel puţin pe locul cinci în Liga I" - Porumboiu, finanţator FC Vaslui



"Domnul Porumboiu poate să mă dea afară de la echipă oricând doreşte. Postul meu nu a depins de rezultatul meciului de la Braşov. Astea sunt răutăţi concertate"
- Viorel Hizo, antrenor FC Vaslui

Views: 399 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024