Thursday, 2024-03-28, 20.57.17
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  October 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » October » 10 » Hizo: "Nu suntem în criză!"
Hizo: "Nu suntem în criză!"
11.40.40

Viorel Hizo a recunoscut că nu toţi jucătorii pe care îi are la dispoziţie pot face faţă ritmului impus de meciurile din cupele europene şi Liga I.

Nu aţi mai câştigat de patru meciuri. Sunteți în criză?
Nici vorbă de aşa ceva. Să nu uităm că Vasluiul a avut până acum cel mai greu program. În afară de Rapid, am jucat cu echipele de frunte. Lumea uită prea uşor că Vasluiul a bătut Steaua şi CFR Cluj, echipe de Liga Campionilor. În meciurile cu noi i-am dominat total.

Revin... Aţi luat doar un punct din 12 posibile...

Ne-au bătut Dinamo, Timişoara şi Urziceniul. Cu Dinamo şi Timişoara am pierdut nemeritat. Cu Urziceniul am jucat prost şi am pierdut fără drept de apel. Se mai întâmplă.

Aţi uitat de „dubla” cu Slavia Praga?
Am avut ghinion. Lipsa de experienţă internaţională a contat enorm. Slavia Praga este un nume în fotbalul ceh şi nu numai. Este o echipă de Liga Campionilor. Vasluiul a dominat tot timpul. Am primit un gol stupid, care ne-a costat enorm.

Mulţumit de ce aţi realizat cu Vasluiul în Europa?

Vasluiul a adus României patru puncte la prima participare în cupele europene, mai multe decât toate celelalte echipe  de la noi participante în UEFA.

Nu are Vasluiul un lot competitiv?

Avem 24 de jucători în lot, dar nu toţi pot face faţă cu brio pe mai multe fronturi. Nu am câte doi jucători pe posturi de valoare apropiată pentru a-mi permite să mai odihnesc, din când în când, un jucător titular.

Hizo nu tolerează indisciplina


Mai sunteţi în conflict cu Aliuţă?
Aliuţă a încălcat Regulamentul de Ordine Interioară. A plecat la Bucureşti imediat după partida cu Timişoara. Trebuia să vină cu echipa la Vaslui. A fost amendat pentru că nu a respectat programul echipei.

Buhuş...
Bogdan Buhuş nu a avut drept de joc cu Timişoara pentru că avea patru cartonaşe galbene. Abia venisem de la Praga. Am ajuns la Timişoara şi, fără să anunţe pe nimeni, a plecat la Vaslui. A fost amendat şi el.

Şi N’Doye a lipsit de la echipă vreo trei săptămâni. El a fost amendat?
A plătit cu vârf şi îndesat. El a întârziat atunci pentru că a avut un program cu naţionala Senegalului. Am discutat cu Ousmane şi de atunci nu a mai avut nicio problemă de indisciplină. Nici cu Aliuţă şi Buhuş nu am avut de comentat în privința jocului. Indisciplina a fost cea care m-a forţat să-i amendez.

Vrea să scoată Iaşiul din Cupă

Este echipa obosită?
Nu e uşor să joci pe mai multe fronturi. Campionat, Cupa României şi  UEFA. Vasluiul se confruntă pentru prima dată cu o astfel de situaţie.

Mai sunt 21 de puncte puse în joc în acest tur...
Eu vreau să fac maximum de puncte. Vasluiul a demonstrat că se poate bate de la egal la egal cu orice echipă din Liga I. Mai avem şi meciul cu Iaşiul, din Cupa României, pe care sperăm să-l câştigăm.

Nu vă este teamă că veţi fi demis?
Adrian Porumboiu poate să mă dea afară în orice moment. Poate să-l aducă pe Arigo Sacchi. Dacă mai aveam acum trei puncte în plus, eram chiar în grafic. În două-trei meciuri, echipa va reveni acolo unde îi este locul.


"Lumea uită prea uşor că Vasluiul a bătut Steaua şi CFR Cluj, echipele care joacă acum în Liga Campionilor, şi o fac foarte bine." - viorel Hizo, antrenor FC Vaslui


"Aliuţă a încălcat ROI. A plecat la Bucureşti imediat după partida cu Poli Timişoara. Trebuia să vină cu echipa la Vaslui."
- Viorel Hizo, antrenor FC Vaslui

250 de mii de euro este salariul anual al tehnicianului Viorel Hizo la echipa patronată de Adrian Porumboiu

Views: 402 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024