Thursday, 2024-04-25, 10.34.38
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  October 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » October » 13 » Porumboiu: „Vreau Cupa României!“
Porumboiu: „Vreau Cupa României!“
10.52.23

Finanţatorul este supărat pe jucătorii săi . Adrian Porumboiu s-a săturat ca Vasluiul să tot stea în umbra granzilor şi şi-a propus să dea lovitura la finele acestui sezon competiţional. „Nu este aşa de uşor cum pare nici în Cupa României, dar obiectivele sunt clare pentru FC Vaslui. Locul cinci în campionat şi câştigarea Cupei“, a spus fostul arbitru internaţional. Acesta a afirmat, totodată, că ratarea calificării în grupele Cupei UEFA l-a dezamăgit foarte tare. „Prin parcursul de până acum ne-am autodepăşit, dar nu sunt mulţumit, diger greu faptul că am ieşit din UEFA. Onorabil sau mai puţin onorabil, nu contează, important e că am părăsit competiţia. Mulţi îmi spun că echipa a avut o evoluţie foarte bună, având în vedere că a fost primul an când FC Vaslui a jucat într-o competiţie internaţională, dar pe mine nu mă încălzesc astfel de cuvinte. Nu trebuie să te naşti de două ori pentru a arăta dacă eşti valoros“, a mai spus finanţatorul.

Adrian Porumboiu le atrage atenţia jucătorilor săi că va lua măsuri drastice dacă rezultatele vor fi modeste, acesta nefiind mulţumit de faptul că, în ultimele patru etape disputate în Liga I, Vasluiul a câştigat doar un punct din 12 posibile. „Mie nu-mi plac jucătorii care au fluctuaţii în evoluţiile lor. Le-am spus de fiecare dată să se respecte între ei şi nu au niciun motiv să nu dea randament, din moment ce la Vaslui li se fac toate mofturile. Atunci când fotbaliştii mimează jocul, au terminat-o cu mine. Ei nu au altă treabă la Vaslui decât să joace fotbal. Sunt neiertător pentru cei care nu respectă ordinea şi care fac ce doresc ei. Eu vreau maximum de la echipă şi nu accept mediocritatea. Asta este firea mea, nu mă mulţumesc cu firimituri. O să intru tare în jucători dacă va fi cazul, pentru că dacă pierzi contactul cu plutonul, atunci te prinde valul din mijlocul clasamentului şi te plafonezi“, a conchis patronul echipei vasluiene.


„Steaua şi CFR Cluj se bat la titlu“
Adrian Porumboiu a declarat ieri că cele mai bune echipe din România sunt în momentul de faţă Steaua şi CFR Cluj.
„Trebuie să fim corecţi şi să recunoaştem. Cât am vrea noi să spunem altceva, nu putem, pentru că trebuie să fim obiectivi. Restul echipelor înoată prin campionat. Care înoată mai bine sau pluteşte mai bine ajunge la mal. La altele se surpă malul“, este de părere Porumboiu.



"Se ajunge mai repede în Cupa UEFA. Nu ascund faptul că îmi doresc să câştigăm Cupa României. Este un obiectiv perfect realizabil, dacă ne gândim la valoarea lotului." - Adrian Porumboiu, finanţator FC Vaslui

Views: 457 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024