Saturday, 2024-04-27, 00.21.03
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  October 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » October » 16 » Porumboiu încă mai speră: "Câştigăm sigur cu 3-0"
Porumboiu încă mai speră: "Câştigăm sigur cu 3-0"
11.08.59

După ce Comisia de Disciplină a FRF a decis amânarea memoriului depus de FC Vaslui împotriva folosirii lui Julio Cesar, pentru 1 octombrie, Adrian Porumboiu este ferm convins că TAS-ul este singurul for care îi va da dreptate.

„Cei de la Comisia de Disciplină nici nu au mai judecat cazul, deoarece tot ei au fost cei care i-au dat drept de joc lui Julio Cesar în partida cu noi. Trebuia să se judece la doar 48 de ore după ce am depus contestaţia, dar ne tot mută aşa de la o comisie la alta, doar poate o să uităm de ea“, a spus Porumboiu, care rămâne la părerea că membrii Comisiei de Disciplină au greşit atunci când i-au dat drept de joc lui Julio Cesar, chiar dacă acesta a fost eliminat în partida cu Craiova: „Din start a fost o decizie aberantă! Ne aşteptam totuşi, oamenii „lucrează“ în continuare. Vom contesta pe toate căile de atac şi vom câştiga acest apel la forurile internaţionale. Regulamentul unei federaţii nu poate bate dispoziţiile FIFA. Aici, în România, nu cred că ni se va dreptate, chiar dacă merităm asta. Se va ajunge la TAS până la urmă şi, acolo, vom câştiga cu 3-0 la „masa verde“. Avem răbdare. Mai este până la finele campionatului. Punctele sunt la dospit“, a spus finanţatorul vasluienilor. Dinamo a învins la Vaslui cu 2-1, dar patronul moldovean, Adrian Porumboiu, a contestat dreptul de joc al lui Julio Cesar, care trebuia să fie suspendat în acel meci. Julio Cesar primise cartonaş roşu în partida pe care „câinii” au disputat-o pe teren propriu contra Universităţii Craiova, dar Comisia de Disciplină a anulat acel cartonaş, în urma probei video. Patronul Vasluiului este sigur că va avea câştig de cauză, deoarece cazul acesta este asemănător cu cel din sezonul trecut, când Oţelul a fost sancţionată pentru folosirea a doi jucători, cărora li se anulaseră cartonaşele.


"Cei de la Comisia de Disciplină nici nu au mai judecat cazul, deoarece tot ei au fost cei care i-au dat drept de joc lui Julio Cesar în partida cu noi."
- Adrian Porumboiu, finanţator FC Vaslui


"Trebuia să se judece la doar 48 de ore după ce am depus contestaţia, dar ne tot mută aşa de la o comisie la alta, doar poate o să uităm de ea"
- Adrian Porumboiu, finanţator FC Vaslui

2 Dacă se va considera că Adrian Porumboiu are dreptate, aceasta ar fi a doua victorie obţinută la masa verde de FC Vaslui după întâlnirea cu Oţelul din returul sezonului trecut

Views: 417 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024