Saturday, 2024-04-20, 05.31.09
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  October 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » October » 21 » Porumboiu: „În Liga 1 este un fotbal nenorocit“
Porumboiu: „În Liga 1 este un fotbal nenorocit“
12.18.04

Finanţatorul lui FC Vaslui şi-a schimbat părerea despre Corpodean. Adrian Porumboiu îl acuză pe Corpodean că a tras pe faţă cu FC Argeş, piteştenii câştigând trei puncte dintr-un penalty contestat de vasluieni.

A fost sau nu penalty pentru FC Argeş?
A fost o simulare penibilă şi evidentă. Corpodean a acordat un penalty gratuit. Decizia corectă era indirectă pentru Vaslui şi cartonaş galben pentru jucătorul lui FC Argeş.

Un arbitru mai şi greşeşte...
Am crezut că Sorin Corpodean are caracter. Să vii să arbitrezi în halul ăsta, te doare capul. Toată maniera de arbitraj a lui Corpodean a fost una penibilă. Asta m-a deranjat.

A fost premeditat totul?
A fost pregătit dinainte, nu degeaba a făcut Penescu scandal. Corpodean a inventat acum o victorie. Penescu a zis că Sorin Corpodean ar trebui să fie şef la arbitri, dar mai bine să fie şef la penitenciar, îmbrăcat în zeghe.

Nici Vasluiul nu mai joacă nimic. Ce se întâmplă?
Este adevărat că şi jucătorii sunt vinovaţi pentru traseul ultimelor meciuri. Nu mai jucăm absolut nimic de mai bine de două luni şi nu ştiu de ce. Egalul era echitabil. Noi am avut nişte mămăligi de fotbalişti.

Este Penescu mai puternic decât Porumboiu?
Cei de la FC Argeş au încercat cu câteva zile înaintea partidei fel de fel de tertipuri. Ba că nu se prezintă la Vaslui pentru că o să fie furaţi, ba că Porumboiu are influenţă asupra arbitrajului. Ei au aruncat aceste fumigene exact ca aceia care pleacă la furat. Aruncă cu praf în ochi şi apoi te lovesc decisiv.

Mai sunt şi alte echipe în aceeaşi situaţie...

Nu e în regulă. Chiar le-am spus jucătorilor să nu mai exerseze loviturile de la punctul cu var că oricum nu o să ne dea nimeni un 11 metri, chiar dacă îl omoară pe unul în careu. Să nu mai spună lumea că Vasluiul este ajutată de arbitraj.

Poate Corpodean a prins o zi neagră.
Sorin Corpodean nu poate fi păcălit de o fază simplă de joc. El se lasă înşelat şi înşală textul regulilor jocului. Corpodean este un arbitru experimentat, dar pe mine nu mă poate păcăli. A zis că a prins nişte fraieri şi i-a strivit.

Este corupt Corpodean?
Păi el a continuat să arbitreze în Liga I şi după ce un conducător din fotbalul nostru a spus că i-a dat bani peste barem. Cred că lucrurile nu sunt deloc clare.

Veţi mai continua să mai investiţi la Vaslui?

Este o mizerie de nedescris. Nici nu ştiu ce mai caut în fotbalul ăsta nenorocit. E o mizerie totală. Toată lumea va plăti dacă echipa nu va fi la finele turului pe locul cinci. Şi Hizo, dar şi jucătorii. Am investit mulţi bani pentru a face performanţă, iar ei mă iau la mişto.



"A fost o simulare penibilă şi evidentă. Corpodean a acordat un penalty gratuit. Decizia corectă era indirectă pentru Vaslui şi cartonaş galben pentru jucătorul lui FC Argeş. Am crezut că Sorin Corpodean are caracter."
- Adrian Porumboiu, finanţator FC Vaslui

Views: 376 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024