Thursday, 2024-03-28, 12.45.43
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  October 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » October » 24 » Vasluiul îl vrea înpoi pe Mardare
Vasluiul îl vrea înpoi pe Mardare
11.03.13

Ştefan Mardare este nemulţumit de situaţia în care se află acum la Rapid şi ia în calcul revenirea la FC Vaslui.

După accidentările celor doi fundaşi centrali, Dănuţ Muteanu şi Gabriel Cânu, Vasluiul nu a mai reuşit să se impună în niciun joc oficial, îndepărtându-se tot mai mult de locurile europene. După mai multe încercări eşuate de a transfera fundaşi centrali din străinătate, oficialii vasluieni s-au gândit să-l readucă la echipă pe Ştefan Mardare, cel care la Rapid nu a primit prea multe şanse de a evolua în echipa giuleşteană. Internaţionalul de tineret a fost transferat la echipa giuleşteană în această vară contra sumei de 600.000 de euro. În tranzacţie a intrat şi atacantul Lucian Burdujan, acesta semnând un contract cu Vasluiul pe o perioadă de trei ani.

Mardare: „Am ştiut că va fi mai greu“

Vasluienii au fost atenţi atunci când s-au făcut actele cu clubul giuleştean şi l-au păstrat în coproprietate pe tânărul internaţional de tineret. „Normal că nu pot fi mulţumit cu ceea ce mi se întâmplă acum la Rapid. Am ştiut că va fi mai greu la o echipă mare, aşa cum e Rapidul, dar consider că nici nu mi s-au dat multe şanse de a arăta ceea ce pot să joc. Am fost folosit la meciul de Cupa României cu Petrolul şi atât”, a spus Mardare, care a recunoscut că ia în calcul şi despărţirea de clubul giuleştean în iarnă: „Nu m-a sunat nimeni de la Vaslui să-mi spună de un eventual împrumut al meu la echipa domnului Porumboiu, dar iau în calcul orice variantă la finele acestui tur. Este adevărat că în primele două etape ale turului nu am avut drept de joc pentru am fost suspendat, dar nici apoi nu am fost prea băgat în seamă. Îmi este dor să joc. Vreau să arăt că pot evolua la un nivel înalt. Pentru că nu am jucat deloc la Rapid, am fost folosit tot mai puţin, pe bună dreptate, şi la lotul naţional de tineret“.


"Nu pot fi mulţumit cu ceea ce mi se întâmplă acum la Rapid. Nici nu mi s-au dat multe şanse de a arăta ceea ce pot să joc"
- ŞTEFAN MARDARE, fundaş Rapid


"Nu m-a sunat nimeni de la Vaslui, dar iau în calcul orice variantă la finele acestui tur. Îmi este dor să joc" - ŞTEFAN MARDARE, fundaş Rapid

52
de meciuri a adunat până acum în Liga I fundaşul Ştefan Mardare

Views: 401 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024